Scheldekade 60B Terneuzen € 725.000,- K.K.
430m3
2
130m2
A
2023

Op een werkelijk schitterende woonlocatie met een vrij en steeds wisselend uitzicht over de Westerschelde en haar imposante scheepvaart, ligt dit recent opgeleverde appartement met een riant woonoppervlakte van 130m², twee ruime slaapkamers, eigen garageplaats in de parkeerkelder en royale berging op de begane grond.
Het luxe appartement bevindt zich op de 5de verdieping van “Residentie Veerhaven” en heeft een schitterend uitzicht op de jachthaven en Westerschelde.
Alles is met oog voor detail afgewerkt wat tot uiting komt in onder andere de zwarte stalen deur met glas naar de woonkamer, nieuwe PVC-vloer in walvisgraat, hoogwaardige keuken prachtig sanitair.
Wonen in dit exclusieve appartement is een buitenkans. Het biedt u het optimale woonklimaat, rust en luxe, te midden van de veelzijdigheid en dynamiek van Terneuzen gecombineerd met een uniek uitzicht over water en scheepvaart.
Het levendige centrum van Terneuzen bevindt zich op loopafstand en het water van de Schelde aan de overzijde van de straat.
Een heerlijke wandeling over de Scheldedijk, flaneren door het centrum, een terrasje pakken, hapje eten of snel even een boodschap doen, kan dan ook allemaal zonder de auto.
Van de bruisende stadsgeluiden en het tikken van de masten bij de jachthaven is het maar een kleine stap naar de serene rust op het zuidgeoriënteerde terras, waar het heerlijk vertoeven is op een mooi zomerdag.

Omschrijving

De prachtige inkom van het complex met brievenbussen, bellentableau en een “Bringme” pakketservice geeft toegang tot de lift en het trappenhuis naar de 5e verdieping.

Appartement:
De ruime en uitnodigende hal met meterkast en gastentoilet brengt je naar de woonkamer met open keuken, badkamer, 2 slaapkamers, berging met witgoed aansluitingen en het terras.
In de royale woonkamer met erker en open keuken geven de grote raampartijen een fantastisch panoramisch uitzicht op de jachthaven en de passerende scheepvaart.
De luxe keuken met kookeiland biedt veel opbergruimte en is uitgevoerd met een inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, magnetron, oven, koelkast, vriezer, vaatwasmachine en Quooker kraan.
Een heerlijke plek om de lekkerste gerechten te bereiden en met familie en vrienden te genieten van het goede leven en het mooie uitzicht.
De master bedroom is aan de Scheldezijde gelegen en geeft via de open dressing met ingebouwde kasten toegang tot de slaapkamer met eveneens een schitterend uitzicht.
De ruime tweede slaapkamer is aan de zuidzijde gelegen en geeft via de schuifpui direct toegang tot het terras. Ideaal als logeerkamer of werk-/hobbyruimte.
De complete comfortabele badkamer is fraai en volledig betegeld en uitgevoerd met een ruime inloopdouche voorzien van regen- en handdouche, wastafelmeubel met spiegel en ingebouwde verlichting, elektrische handdoek radiator en tweede hangtoilet. 

Balkon

Het op het zuiden gelegen ruime zonneterras (15m²) biedt een verzicht over de binnenstad van Terneuzen en is een heerlijk beschutte plek om te genieten van het buitenleven en tot rust te komen.

Bijzonderheden

Op de begane grond van het complex beschikt het appartement over een eigen ruime berging en in de kelder nog over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage.


Voorschot servicekosten €328,46 per maand


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Scheldekade 60B - 4531ej - 725.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?