Scheldekade 61B Terneuzen € 639.000,- K.K.
329m3
2
100m2
A
2023

 


Het is niet vaak maar eens in de zoveel tijd komt er een pareltje beschikbaar.
Dit prachtige appartement met fenomenaal dakterras, op de zesde verdieping van het recent opgeleverde complex “Residentie Veerhaven” aan de Westerschelde is er zo één.
Wellicht vreemd om het zo te stellen maar het appartement zelf is eigenlijk ondergeschikt aan het uitzicht op een prachtig wisselend schouwspel van zowel de “zeereuzen” op de Westerschelde, de doorgangen in de nieuwe zeesluis alsmede een adembenemende view over de binnenstad van Terneuzen, vanaf buitenruimte van ruim 55m² waar je tevens van einde ochtend tot zonsondergang kunt genieten van de zon.
Maar uiteraard mag het appartement zelf er ook zijn, mooi en luxueus afgewerkt met een prachtige keuken en dan ook nog eens twee slaapkamers met elk een eigen badkamer.
Het gezellige centrum van Terneuzen met restaurants en terrasjes is gelegen op loopafstand en tevens kun je heerlijk flaneren over de fraaie Scheldeboulevard die voor het appartement gesitueerd is.


In de onderbouw beschikt het appartement over een eigen berging.
Parkeren kan veilig en overdekt in de parkeergarage Theaterplein op 50 meter afstand.
Als bewoner van de Scheldekade bedragen de kosten hiervoor slechts € 175,- per jaar.

Omschrijving

Prachtige centrale inkom met brievenbussen een “BringMe” pakketservice en bellentableau. De ruime opzet en het vele daglicht zorgen voor een uitnodigende entree.
Middels de lift is de zesde verdieping eenvoudig te bereiken. Hier aangekomen stapt u binnen in de hal van het appartement waar ook de garderobe, gastentoilet en meterkast te vinden zijn.

De stoere “steellook” deur geeft toegang tot ruime woonkamer met grote raampartijen en prachtig uitzicht over de druk bevaren Westerschelde.
Vanuit de woonkamer is het heerlijke dakterras te bereiken waar het heerlijk vertoeven is.
Op warme zomerdagen is het heerlijk om verkoeling te zoeken op het tweede balkon aan de “zeezijde” dit is bereikbaar middels een schuifpui en loopt door naar de master-bedroom.
De luxe open keuken is voorzien van een kookeiland en alle apparatuur. Volop berging is aanwezig in de aansluitend gelegen bijkeuken waar ook de aansluitingen voor het witgoed te vinden zijn.


De master-bedroom is vanuit de woonkamer te bereiken en heeft een dress-room en en-suite badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en eigen toilet.
Alles is luxe uitgevoerd, fraai betegeld en met grote zorg samengesteld.
De tweede slaapkamer is te bereiken vanuit de hal.
Deze kan perfect dienstdoen als logeerkamer of kantoor aan huis.
Praktisch ingericht met een tweepersoons-opklapbed is deze ruimte ideaal voor logés is tweede badkamer met wastafel en inloopdouche.

Bijzonderheden

De luxe en het woongenot dat dit exclusieve appartement te bieden heeft is in deze beschrijving slechts beperkt voor te stellen.
Graag nodigen wij serieuze gegadigden dan ook uit voor een rondleiding.
Slechts dan zult u ervaren wat dit fantastische appartement te bieden heeft.


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Scheldekade 61B - 4531ej - 639.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?