Willem Kloosstraat 8 Terneuzen € 299.500,- K.K.
250m3
2
76m2
A
2017

 


Modern en instap klaar 3-kamer appartement met een ruim balkon, eigen parkeerplaats en berging.
Comfortabel gelegen op de begane grond van de Urban Villa “Aglaïa” in Park Zelandus te Terneuzen.

In de in 2017 opgeleverde Urban Villa “Aglaïa” ligt op de begane grond aan de zuidwest kant dit fraaie appartement met ruim balkon en twee slaapkamers.
Het moderne gebouw is fraai gelegen in de directe nabijheid van voorzieningen als supermarkten, drogist, slager en warme bakker.

Bezoekers van het complex kunnen zich melden in de mooie centrale hal middels de videofoon. Hiervandaan zijn tevens de lift, trappenhal en bergingen te bereiken.

Omschrijving

Entree via de hal met hangtoilet en fonteintje, meterkast en toegang tot de woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, badkamer en berging waar de CV-combiketel en aansluitingen voor het witgoed zijn geplaatst. Het hele appartement is afgewerkt met een mooie laminaatvloer.

De royale woonkamer heeft toegang tot het heerlijke balkon ruim 10m² en dankzij de ligging op het entreeniveau kun je hier heerlijk wonen met de voordelen van een appartement en toch “contact met de grond” behouden.
De moderne open keuken is uitgevoerd met een inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron/oven, koelkast met vriesvakje en vaatwasmachine.

De badkamer is volledig betegeld in ingericht met ruime inloopdouche, wastafel en handdoekenradiator.

Bijzonderheden

In de onderbouw beschikt het appartement over een eigen berging en naast het gebouw over een privé parkeerplaats.
Voor de fietsen is er een algemene fietsenberging aanwezig.

Op zoek naar instap klaar en modern appartement met voorzieningen in de directe omgeving? Twijfel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op om dit mooie appartement te bezichtigen.


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Willem Kloosstraat 8 - 4532el - 299.500,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?