Liniedijk 3 Axel € 749.000,- K.K.
853m3
10440m2
4
155m2
B
1989

DIERENLIEFHEBBERS OPGELET!


Op een unieke vrije woonlocatie, in het buitengebied van Axel, gelegen vrijstaande woning met dubbel aanpandige garage, 3 paardenstallen en houten schuur.
Heerlijk rustig en vrij gelegen, te midden van de weilanden in het buitengebied van Axel, met het centrum en voorzieningen op nog geen 5km afstand, is deze in 1989 traditioneel gebouwde ruime vrijstaande woning gelegen.
De semibungalow is volledig geïsoleerd, voorzien van hard houten kozijnen met dubbele beglazing en van alle gemakken voorzien.
Met een woonoppervlakte van 155m2, 4 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 1 slaapkamer en badkamer op de begane grond, en ruime woonkamer met half open keuken, biedt deze woning voldoende leefruimte voor het hele gezin.
Daarnaast zijn er 9 zonnepanelen geplaatst (2020) en is er op het ruime perceel van 10.440m2 veel privacy en door de 3 paardenstallen en buitenbak uitstekend geschikt voor paardenliefhebbers.

Begane grond

Entree in de royale hal met vide, meterkast en toegang tot de woonkamer, slaapkamer en badkamer met inloopdouche, toilet en dubbel wastafel meubel.
De royale woonkamer met sfeervolle houtkachel biedt een schitterend zicht op de groene omgeving en geeft via de schuifpui toegang tot het terras en de tuin.

De half open keuken is in hoekopstelling geplaatst en compleet uitgevoerd met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combimagnetron en vaatwasmachine.
Vanuit de keuken is de bijkeuken en aansluitend de garages bereikbaar. In de bijkeuken is een  praktisch keukenblok, aansluitingen voor het witgoed en de Nefit HR combiketel geplaatst.

De garages zijn in spouw gebouwd en bieden daardoor diverse mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het creëren van een hobbykamer, kantoor aan huis of extra slaapkamer.
De tweede en grootste garage (5,98m x 6,36m) is in 1998 aangebouwd en deels voorzien van een bergzolder.

1e verdieping

Hier geeft de overloop toegang tot 3 ruime slaapkamers, waarvan de ruimste eenvoudig op te splitsen is naar twee kamers, en de badkamer.
De badkamer is voorzien van een dakraam en uitgevoerd met douche, wastafel en toilet.

Tuin

Vanaf de dijk is via een fraaie oprit het perceel toegankelijk. Hier is in 2014 naast de woning een ruime houten schuur (12,31m x 3,84m) met overkapping geplaatst.
De paardenstal bevindt zich achter de woning en heeft tevens een overkapping voor opslag.
Het open en vrij gelegen perceel biedt veel verzichten en is een heerlijke plek om in alle rust en privacy van het leven “op de buiten” te genieten!

Bijzonderheden

Is wonen op de buiten, midden in de natuur en genietend van de rust met de mogelijkheid om paarden of andere dieren te houden, je ultieme droom?
Neem dan contact met ons op voor meer informatie en maak een afspraak voor een bezichtiging van dit unieke aanbod!


B

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Liniedijk 3 - 4571pd - 749.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?