Zoutziedersstraat 4 Hulst € 539.000,- K.K.
976m3
999m2
3
140m2
D
1973

In villawijk 'de Goudkust' in Hulst komt deze royale bungalow beschikbaar. De ruime woonkamer met aangebouwde serre is een fijne leefruimte en met drie slaapkamers boven de dubbele inpandige garage is dit een heerlijke gezinswoning.
Met de tuin rondom is er altijd een zonnig plekje te vinden, hier kom je helemaal tot rust! Je wandelt zo het stadspark of de gezellige binnenstad van Hulst in en de uitvalswegen naar Antwerpen, Gent en Terneuzen liggen ook om de hoek. 

Begane grond

De ruime lichte hal is het hart van de woning. Veel licht via de pui aan de voorzijde, maar ook via de achterdeur altijd daglichttoetreding.
In de hal vind je links de woonkamer en keuken en rechts het toilet. Via de 8 treden hoge trap betreed je de hal met drie slaapkamers en de badkamer.
Hier zit ook de meterkast en de deur naar de ondergelegen garage met wasruimte en werkkamer.


De L-vormige woonkamer is ruim en licht met een aangebouwde serre aan de achterzijde. De aluminium kozijnen aan de voorzijde bevatten dubbel glas en ook de kunststof serre is voorzien van dubbel glas.
De serre staat in verbinding met de woonkamer middels een schuifpui. Vanuit de serre heb je een prachtig uitzicht over je tuin.
De schouw bevat een ingebouwde pellet kachel en de ruimte wordt verder verwarmd met radiatoren en een convectorput. De muren in de woning zijn voorzien van spouwmuurisolatie.


De keuken is bereikbaar vanuit de woonkamer of via de hal. De hoekopstelling bevat een stenen werkblad met veel werkruimte.
Verder is de keuken uitgerust met een dubbele spoelbak, oven, een koelkast en een keramische kookplaat met afzuigkap.
Vanuit de keuken heb je zicht op de achtertuin. Hier vind je ook het luik met vlizotrap naar de ruime zolder.
De mogelijkheid is er om een vaste trap te plaatsen en, met een dakkapel aan de achterzijde, hier eenvoudig veel extra woonruimte te creëren.

1e verdieping

Met acht treden bereik je hal met daaraan de slaapkamers. Hier ook de meterkast met 6 groepen en een deur die leidt naar de wasruimte, werkkamer en dubbele garage.
De grootste slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een brede dakkapel en ingebouwde kast.
Vanuit deze slaapkamer heb je rechtstreekse toegang tot de badkamer die is uitgerust met een douche, ligbad, tweede toilet en wastafelmeubel.
Ook vanuit de hal kun je naar de badkamer. Aan de voorzijde van de woning twee gelijke slaapkamers waarvan er een is uitgerust met een eigen wastafel. Alle slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer. 


Via de trap kom je in de ruimte onder de slaapkamers waar zich naast was- en stookruimte ook een werkkamer aan de achterzijde bevindt.
Vanuit deze kamer heb je directe toegang tot de achtertuin. Aan de voorzijde de dubbele garage waarvan een van de deuren elektrisch bedienbaar is. 

Tuin

Met de tuin rondom is er altijd een plekje in zon of schaduw te vinden.
De terrassen liggen nu direct achter de woning maar de ruimte op het perceel laat het toe om meerdere terrassen aan te leggen.
In deze ruim opgezette, rustige wijk kom je helemaal tot rust.


D

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Zoutziedersstraat 4 - 4561hd - 539.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?