Gentsevaart 54c Kapellebrug € 369.000,- K.K.
664m3
820m2
3
160m2
369.000,- K.K.
1977

Deze ruime twee-onder-een-kapwoning in Kapellebrug is een onverwachte oase van rust.
Gelegen aan de drukke Gentsevaart ervaar je hier helemaal niets van het voorbijkomende verkeer.
Gelegen op een perceel van 820 m2, met een riante achtertuin, heeft een uitweg aan de achtergelegen Sint Janstraat, waar je zo het bos in wandelt.
Met drie slaapkamers een heerlijke gezinswoning, maar met een slaapkamer en badkamer op de begane grond is gelijkvloers wonen hier ook mogelijk.
De woning is verder uitgerust met 12 zonnepanelen. De woning ligt direct aan de grens met België en binnen een half uur sta je in Antwerpen of Gent. 

Begane grond

De voordeur is gesitueerd in het midden van de voorgevel en de hal met vide is ruim en licht.
De hal geeft toegang tot alle leefruimtes op de begane grond en hier vind je ook de meterkast en het toilet.
Vanuit de hal heb je direct links toegang tot de woonkamer. Met aan drie zijden ramen is het hier heerlijk licht.
Het speciale geluidsisolerende glas aan voor- en zijkant zorgt ervoor dat je geen last hebt van het verkeer voorbijkomt.
Alle ramen zijn voorzien van rolluiken. De woonkamer is ruim en de imposante schouw is voorzien van een ingebouwde gashaard.


Vanuit de woonkamer heb je, net als vanuit de hal, toegang tot de keuken. Deze hoekopstelling is in 2017 geplaatst en uitgerust diverse inbouwapparatuur waaronder een inductie kookplaat met afzuigkap, vaatwasser, oven en magnetron.
De schuifpui geeft toegang tot de verwarmde serre waar het heerlijk zitten is met een prachtig zicht op de achtertuin. Ook hier een schuifpui en een vaste deur.
Vanuit de keuken heb je tevens toegang tot de bijkeuken waar plaats is voor het witgoed en waar ook de deur naar de kelder zit.
De kelder heeft een afmeting van 3.42x2.00 meter, opbergruimte genoeg dus.


Verder vind je op de begane grond een slaapkamer en de badkamer. De badkamer is uitgerust met een douchecabine, wastafelmeubel en tweede toilet. Je kunt hier dus volledig gelijkvloers wonen.

1e verdieping

De verdieping bestaat uit een overloop en twee ruime slaapkamers. Op deze verdieping veel opbergruimte achter de knieschotten en vanuit een van de slaapkamers heb je via een vlizotrap toegang tot de bergzolder.
De andere slaapkamer geeft toegang tot de stookruimte waar de gehuurde Remeha CV-ketel hangt uit 2018. 

Tuin

De voortuin is netjes en via de oprit naast de woning bereik je de achtertuin. De vrijstaande stenen garage met achtergelegen berging is voorzien van vliering en biedt veel extra opbergruimte.
De achtertuin is gelegen op het westen en dus geniet je hier de hele dag van de zon. Zoals eerder genoemd is het mogelijk de tuin via de achterzijde te verlaten via de Sint Janstraat.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Gentsevaart 54c - 4565ew - 369.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?