Van Riebeecklaan 28 Hulst € 449.000,- K.K.
554m3
330m2
4
135m2
B
1999

In de geliefde woonwijk Groote Kreek mogen wij deze prachtige twee-onder-een-kapwoning aanbieden. Mis deze unieke kans niet om te genieten van comfort, stijl en gemak in een van de meest gewilde wijken van Hulst. De woning beschikt over 4 slaapkamers, een ruime lichte woonkamer en een tuin op het zuiden. Deze woning biedt niet alleen een fantastische locatie, maar ook een combinatie van modern comfort en klassieke charme. 

Begane grond

Vanuit de ruime hal betreed je de woning. Naast de meterkast en het volledig betegelde toilet vind je hier de dichte trap naar de verdieping.


De warme, uitnodigende woonkamer met schitterende parketvloer wordt overspoeld met natuurlijk licht. Het geïntegreerde tv-meubel en de kast dragen bij aan de strakke uitstraling van de ruimte. Via de schuifpui (draai/kiep) stap je direct vanuit de woonkamer de zonnige tuin in, waar rust en ontspanning samenkomen.


De keuken is modern en stijlvol. Voorzien van hoogwaardige apparatuur zoals een Smeg vaatwasser, ingebouwd koffiezetapparaat, inductie kookplaat en combi oven/magnetron. Aan de bar kun je genieten van je koffie in de ochtend of genieten van de gezelligheid tijdens culinaire avonturen. De schuifdeur, voorzien van glas, scheidt de keuken van de woonkamer.


Praktisch gemak ontbreekt niet in deze woning, met een handige bijkeuken voor je wasmachine, droger en vriezer. De garage, gebouwd in spouw, biedt niet alleen ruimte voor je auto maar ook voor opslag met twee vlieringen. Hier vind je ook een gootsteen, elektra en de CV-ketel (2020).

1e verdieping

Op de eerste verdieping wachten drie comfortabele slaapkamers en een luxe badkamer op je. Alle ramen zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en horren, waardoor je altijd van een aangename atmosfeer geniet. De badkamer is een oase van rust met een ruime inloopregendouche, handige nisjes voor o.a. douchgel, een moderne wastafel, hangtoilet en een design radiator. Op de vloer vind je een stijlvolle pvc vloer. 

2e verdieping

Op de tweede verdieping is er een verrassende bonus: een vierde slaapkamer met een slimme benutting van ruimte. Hier worden je ogen getrokken naar de prachtige houten geschaafde en gelakte balken, terwijl het hoge plafond een gevoel van ruimte creëert. 

Tuin

De tuin, gelegen op het zuiden, is een heerlijke buitenruimte met een mix van terras en kunstgras. Een tuinhuis met betonvloer en elektra biedt extra opslagruimte, terwijl een buitenkraan met warm water en een pomp voor de planten het tuinieren gemakkelijk maken. En niet te vergeten, met 12 zonnepanelen op het dak ben je ook nog eens goed voorbereid op een duurzame toekomst.


De ruime oprit biedt plaats aan minimaal twee auto's, samen met een handige carport.


B

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Van Riebeecklaan 28 - 4562al - 449.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?