Livingstonestraat 74 Hulst € 449.500,- K.K.
579m3
360m2
4
143m2
A
2005

Stap binnen in deze prachtige geschakelde woning gelegen in de populaire woonwijk Groote Kreek. Met vier slaapkamers, een ruime woonkamer en een tuin op het zuidwesten, biedt deze woning het perfecte thuis voor jouw gezin. De Groote Kreek is een woonwijk die bekend staat om zijn rustige en gezinsvriendelijke sfeer. Gelegen in het prachtige Hulst, biedt deze buurt een perfecte balans tussen rustig wonen en de nabijheid van alle benodigde voorzieningen. 

Begane grond

Vanuit de hal stap je de ruime woonkamer in. Naast de meterkast en het nette toilet vind je hier de open trap naar de verdieping.
De woonkamer is een uitnodigende ruimte met een nette tegelvloer en een schuifpui die leidt naar de tuin. De geïntegreerde kast is strak en modern en ideaal voor al je servies. De keuken, slechtst drie jaar oud, is modern en volledig uitgerust, waardoor koken een plezierige ervaring wordt. De keuken is opgesteld in een hoekopstelling en voorzien van een 6-pits gasfornuis, vaatwasser, koelkast en oven.


De twee ruime bergingen zorgen voor praktisch gemak. Hier kan een extra koeling worden geplaatst en een wasmachine/droger. Daarnaast is er nog voldoende ruimte voor het stallen van onder andere tuinmeubilair. De garage is voorzien van een elektrische poort, welke circa 2 jaar oud is.

1e verdieping

Via de overloop heb je toegang tot de drie comfortabele slaapkamers en de badkamer. De grote slaapkamer aan de voorzijde van de woning biedt een prachtig vrij uitzicht richting Clinge, compleet met een Frans balkon voor een vleugje charme. De ruime badkamer is een oase van rust, voorzien van een ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. 

2e verdieping

Hier bevindt zich de vierde ruime slaapkamer welke heerlijk licht is door het velux dakraam. De knieschotten zijn ideaal voor het opbergen van spullen. Op deze verdieping hangt de CV-installatie (Nefit Topline 2010) en is er een wasmachineaansluiting. 

Tuin

De tuin is gelegen op het zuidwesten en voorzien van terras, gras en plantenborders. De overkapping is de ideale plek om buiten te ontspannen, ongeacht het weer.


De ruime oprit biedt plaatst aan minimaal vier auto's.

Bijzonderheden

Alle kozijnen zijn in 2023 aan de buitenzijde opnieuw geschilderd.


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Livingstonestraat 74 - 4562bb - 449.500,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?