Rembrandtlaan 17 Terneuzen € 219.500,- K.K.
392m3
152m2
4
111m2
D
1960

Karaktervolle, ruime tussenwoning met uitbouw, 4 slaapkamers, erf en tuin. Gelegen op een mooie, rustige en centrale woonlocatie aan een brede, bomenrijke laan met voorzieningen in de directe omgeving.

Begane grond

Hal met garderobe, toilet en trappenkast. Vanuit de hal is de uitgebouwde keuken en vervolgens de woonkamer bereikbaar. De woonkamer biedt veel natuurlijk licht en een mooi zicht op de groene laan en de op het zuidoosten gelegen achtertuin.
De zonnescreen aan de achtergevel zorgt dan ook voor aangename verkoeling in de zomer. De ruime keuken met tegelvloer heeft veel praktische bergruimte en is uitgevoerd met inbouwapparatuur zoals gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron en koelkast. Vanuit de tuin bereikbaar.

1e verdieping

De overloop geeft toegang tot de drie mooie slaapkamers van 7m², 11m² en 12m² en de badkamer met douche en wastafel.

2e verdieping

Via de vaste trap is nog een ruime tweede verdieping bereikbaar. Hier is naast een aparte Cv-ruimte, met ATAG HR-combiketel (ca. 2009), ook de vierde slaapkamer bereikbaar. Deze ruime slaapkamer van 14m² heeft achter de knieschotten nog veel praktische bergruimte en heeft door de brede dakkapel eveneens veel lichtinval.

Tuin

De zonnige tuin biedt meer dan voldoende privacy en heeft alles om in de zomer heerlijk buiten te kunnen leven en te genieten van rust en mooie momenten met familie en vrienden.
De ruime stenen berging en vrije achterom naar de achtergelegen brandgang zijn achter op het perceel gelegen. Zeer praktisch voor het eenvoudig van en naar de straat te komen met fiets of containers.


D

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Rembrandtlaan 17 - 4532hp - 219.500,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?