Langs de Kreek 68 Terneuzen € 339.000,- K.K.
422m3
456m2
3
99m2
E
1969

Levensloop bestendig wonen!
Op een aantrekkelijke en geliefde woonlocatie nabij de Otheense Kreek ligt deze vrijstaande bungalow met verlengde garage en alle woonfuncties op de begane grond.
De goed onderhouden woning beschikt over 3 slaapkamers, een aangebouwde serre en heeft een fraaie ligging op het zuidwesten met absolute privacy!
Deze levensloopbestendige woning is gelegen op een rustige woonlocatie in Terneuzen, met de Otheense Kreek en winkelcentrum Zuidpolder met voorzieningen als supermarkt, warme bakker, drogist, apotheek en huisartsenpraktijk in de directe omging.
De woning is traditioneel gebouwd met spouwmuren en rondom voorzien van hard houten kozijnen met dubbele beglazing (HR+) en elektrische rolluiken.

Begane grond

Binnenkomst via de overkapte entree in de hal met meterkast, hangtoilet, toegang tot de woonkamer, keuken, bergkast, 3 slaapkamers en de badkamer. De lichtkoepel in de lange hal zorgt voor een aangename lichtval.
De sfeervolle woonkamer met open haard en half open keuken is aan de zuidwestzijde van de woning gelegen en grenst direct aan de tuin.
De woonkamer geeft toegang tot de aangebouwde, verwarmde serre waar je alle seizoenen heerlijk kan beleven te midden van je eigen tuin.
In de lente en zomer geniet je van de zon, terwijl in de herfst en winter de serre een knusse en comfortabele plek is om te ontspannen, ongeacht het weer buiten.
De dubbele schuifpui in de serre geeft toegang tot de tuin.
De half open keuken heeft een nette rechte opstelling en is voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap en oven.
De bungalow beschikt over 3 slaapkamers en badkamer met douchecabine, dubbele wastafel, aansluiting voor de wasmachine en nis waar de Intergas HR-combiketel (huur) is geplaatst.

Tuin

De tuin is rondom de woning gelegen en biedt veel privacy. Het is een heerlijk plek om te genieten van de rust en privacy die deze mooie locatie te bieden heeft.
Vanuit de tuin is de verlengde vrijstaande garage van bijna 9 meter bereikbaar. De garage met elektrische sectionalpoort biedt voldoende ruimte voor het stallen van je auto, maar kan daarnaast ook prima gebruikt worden als berging of hobbyruimte.
Voor de garage biedt de lange oprit plaatst voor meerdere auto’s.

Bijzonderheden

Is de stap naar een appartement nog te vroeg voor je en zoek je een woning met alle woonfuncties op de begane grond en is het aanpassen van de woning naar eigen smaak geen bezwaar?
Dan is deze woning, gelegen op een fraaie en groene woonlocatie, misschien wel precies waar je naar op zoek bent!


E

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Langs de Kreek 68 - 4535cd - 339.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?