Willem Alexanderlaan 12 Terneuzen € 325.000,- K.K.
511m3
260m2
4
122m2
C
1991

Op een gewilde woonlocatie, op wandelafstand van de Scheldedijk en het centrum van Terneuzen is deze aantrekkelijke Twee-onder-een-kap woning met 4 slaapkamers, garage, erf en tuin gelegen.
De woning is heerlijk rustig en centraal gelegen en biedt in de beschutte tuin veel privacy, waar het heerlijk vertoeven is op een mooi zomerdag. Het levendige centrum van Terneuzen en het water van de Schelde bevindt zich in de directe omgeving.
Een heerlijke wandeling over de Scheldedijk, flaneren door het centrum, een terrasje pakken, hapje eten of snel even een boodschap doen, kan dan ook allemaal zonder de auto.

Begane grond

Binnenkomst  in de hal met meterkast, toilet met fonteintje en toegang tot de kruipruimte. De L-vormige doorzon woonkamer met laminaatvloer en sfeervolle gashaard geeft toegang tot de half open keuken en aansluitend de bijkeuken en garage met berging.
De nette half open keuken is in hoekopstelling geplaatst, biedt veel praktische kastruimte en is uitgevoerd met inbouwapparatuur zoals gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en aansluiting voor een vaatwasmachine.
De ruime bijkeuken in de aanbouw kan voor vele doeleinden zoals werkkamer, hobbykamer, speelkamer of extra berging worden gebruikt en geeft toegang tot de tuin.
De garage is voorzien van een elektrische sectionaaldeur en in de achtergelegen berging zijn de witgoed aansluitingen te vinden.

1e verdieping

Op de eerste verdieping geeft de overloop toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trap naar de 2e verdieping. De nette badkamer is volledig betegeld en uitgevoerd met ligbad, douchecabine, hangtoilet en wastafel met spiegelkast.

2e verdieping

Overloop met Cv-ruimte waar Atag HR-combiketel (2012) is geplaatst en toegang tot de ruime 4e slaapkamer met dakraam. Achter de knieschotten bevindt zich nog veel praktische bergruimte.

Tuin

De beschutte tuin op het noordwesten biedt een heerlijke plek om in alle privacy te ontspannen en tot rust te komen. De tuin is netjes aangelegd met terrassen, diverse beplantingen en tuinhuis en biedt altijd wel een plekje in de zon of schaduw om van het buitenleven te genieten.
Via het zijpad langs de garage is de lange oprit met plaats voor twee auto’s en de straat bereikbaar.

Bijzonderheden

Deze aantrekkelijke gezinswoning met 4 slaapkamers en garage is in combinatie met de aantrekkelijke woonlocatie misschien precies wat je zoekt? Twijfel dan ook niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!


C

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Willem Alexanderlaan 12 - 4532db - 325.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?