Moersluisstraat 4 Hulst € 479.000,- K.K.
641m3
955m2
4
135m2
G
1969

In de Goudkust, de meest ruim opgezette woonwijk in Hulst, mogen we deze fraaie semi-bungalow aanbieden. Netjes onderhouden en goed gelegen, op een ruim perceel, met rondom tuin is dit een heerlijk plekje om te wonen. Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond kun je hier volledig gelijkvloers wonen en de grote garage is vanuit de woning te bereiken. De woning is rondom voorzien van rolluiken en de ramen in de woonkamer zijn tevens voorzien van zonwering. De fraai aangelegde tuin is voorzien van strak geschoren hagen die de vrijheid en privacy waarborgen. Hier vind je altijd wel een rustig plekje in de zon of schaduw, net wat je het liefst hebt....

Begane grond

De ruime hal biedt toegang tot alle leefruimtes op de begane grond en de vaste trap naar de verdieping. Hier vind je de meterkast en het toilet met fonteintje. Links bevindt zich de woonkamer met schuifpui naar het overdekte terras aan de zijkant van de woning en de toegangsdeur naar de keuken. De ruime keuken is voorzien van een keukenblok met hoekopstelling. Het stenen werkblad bevat een 4-pits inductie kookplaat en verder is de keuken uitgerust met een afzuigkap, oven koelkast en vriezer. Door de ramen aan zowel zij- als achterkant is deze ruimte heerlijk licht. De bijkeuken bevat een werkblad met onderkasten en spoelbak en ruimte voor het witgoed. 

De ruime slaapkamer op de begane grond bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een grote ingemaakte kast. Een tweede kamer op de begane grond werd gebruikt als werkkamer en hier zit tevens de toegangsdeur naar de garage. Beide slaapkamers zijn voorzien van een ingebouwde kast onder de trap. De badkamer is uitgerust met een ligbad, een aparte douche, een wastafelmeubel en een tweede toilet. 

1e verdieping

Via de vaste trap bereik je de overloop die opgedeeld is in drie compartimenten. Het eerste deel is voorzien van twee ruime bergruimten. In het middelste deel hangt nu de cv-ketel en in het achterste deel vind je nog twee slaapkamers. Met de indeling boven en de plaats van de vaste trap zijn nog diverse mogelijkheden die ik je graag toelicht tijdens een bezichtiging. 

Tuin

De garage is maar liefst 9,56 meter diep en hier heb je dus ook als de auto binnen staat nog voldoende werk- en opslagruimte over. De fraai aangelegde tuin rondom de woning beschikt verder nog over een vrijstaande houten berging en een tuinkas.


G

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Moersluisstraat 4 - 4561he - 479.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?