Menu

Gentse Poort 3 Hulst € 179.000,- K.K.
550m3
218m2
4
135m2
179.000,- K.K.
1890

Ruim te moderniseren woonhuis met authentieke elementen tegenover en binnen de historische stadswallen en Gentse Poort van Hulst.

Begane grond

Entree aan de voorzijde van de woning. Hal met meterkast en trap naar de verdieping. Aan de rechterzijde van de hal bevindt zich de zitkamer met zicht op de stadswallen en de Gentse Poort. Aan de linkerzijde is de eetkamer, beide kamers beschikken over een originele schouwpartij. In de aanbouw bevinden zich de keuken en de bijkeuken. Vanuit beide ruimten is de achtertuin toegankelijk, deze is volledig omheind. In de bijkeuken is een aparte toiletruimte. Daarnaast is er nog toegang tot een lage kelder.

1e verdieping

Op de verdieping zijn in totaal 4 slaapkamers, drie aan de voorzijde en één aan de achterzijde. Ook aan de achterzijde is de badkamer gesitueerd, deze is uitgevoerd met een wastafel, ligbad en tweede toilet. Tevens hangt hier de geiser ten behoeve van de warmwatervoorziening.

2e verdieping

Via een vaste trap is de zolder te bereiken, dit is één open ruimte en naar eigen inzicht in te delen. De kap is ongeïsoleerd. Verder staat hier de cv-ketel. Het vloeroppervlak van de zolder is niet meegenomen in de 135 m² woonoppervlak. De vloer hier is circa 5 x 10,5 meter.

Bijzonderheden

Voor iemand die op zoek is naar leefruimte en niet vies is van een verbouwing, is dit object geschikt om iets moois en unieks te realiseren op deze mooie woonlocatie.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Gentse Poort 3 - 4561EL - 179.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?