Menu

Wilhelminastraat 15 Sint Jansteen € 135.000,- K.K.
320m3
340m2
2
75m2
135.000,- K.K.
1905

Tussenwoning met diepe tuin en achterom midden in de dorpskern van Sint Jansteen

Begane grond

Entree aan de voorzijde. Lange hal richting de keuken met daarin onder andere de meterkast met vernieuwde automatenkast en toegang tot de kelder. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en heeft zicht op de achtertuin. Het blok bestaat uit twee opstelling. De cv-combiketel is weggewerkt in één van de hoge kasten. Daarnaast is er plaats om een koelkast in het blok te plaatsen. De L-vormige opstelling beschikt over een kleine vaatwasser, gootsteen, gaskookplaat en afzuigkap. Achter de keuken is een klein portaaltje met achterdeur naar de tuin en de toiletruimte.

Naar de voorgevel toe, komt men in de ensuite woonkamer. De originele deuren verkeur in goede staat. De achterkamer is in gebruik als eetkamer, de voorkamer als zit-/ tv-kamer. De vloeren en plafonds zijn hier recentelijk vernieuwd. Het grote voorraam beschikt over een elektrisch bedienbare rolluik.

1e verdieping

Op de verdieping zijn aan de voorzijde twee slaapkamers aanwezig. Ook deze beschikken over een rolluik, de grote tevens over een wastafelmeubel. De badkamer bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van een ligbad, separate douche, wastafelmeubel en tweede toilet (sanibroyeur). Vanaf de overloop is via een vlizotrap de grote bergzolder bereikbaar.

Tuin

De tuin is gelegen op het zuidoosten en is vanaf de achtergevel gemeten ruim 60 meter diep. Aan de achtergevel hangt een zonnescherm. De tuin heeft een achterom (eeuwigdurend) via de naastgelegen woning nr. 13. Achterin de tuin staat nog een kleine berging ten behoeve voor tuingereedschap etc.

Bijzonderheden

De woning dient op enkele punten te worden gemoderniseerd maar is altijd netjes onderhouden geweest.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Wilhelminastraat 15 - 4564AC - 135.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?