Menu

Anna Bijnsstraat 41ong Terneuzen Project: AnnaBijns € 239.950,- v.o.n.
225m3
2
64m2
239.950,- v.o.n.
2020

Elke donderdag infomiddag van 15:30 tot 17:00, graag vooraf aanmelden.
Locatie: Kindt + Biesbroeck, Axelsestraat 2 Terneuzen.

Het project AnnaBijns bestaat uit 43 ruime en moderne appartementen. De 43 appartementen zijn gesitueerd aan de Axelsestraat - Anna Bijnsstraat in de wijk Triniteit, dichtbij alle voorzieningen. De ligging van AnnaBijns is gezellig en rustig maar toch centraal!
Er is een breed pakket aan geïndiceerde en niet-geïndiceerde zorg en hulp beschikbaar. De appartementen in AnnaBijns zijn zelfstandige wooneenheden maar men kan gebruik maken van de diverse zorgpakketten.
De appartementen variëren van 61m2 tot 100m2 en zijn voorzien van een buitenruimte en berging in het appartement. Op het achterterrein is er een ruime parkeergelegenheid en een algemene fietsenstalling.

Omschrijving

Dit type A appartement is gelegen op de tweede verdieping van het gebouw aan de Anna Bijnsstraat zijde. Het appartement heeft een gebruiksoppervlakte van 64 m2 en een balkon met een oppervlakte van 4,5 m2, waar u heerlijk kunt genieten van de ochtend- en middagzon. Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een ruime berging en badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel. Dit alles is geheel op jouw woonwensen af te stemmen. Kortom, het is heerlijk wonen in Anna Bijns!


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar

Andere kavels van AnnaBijns

Wellicht ook interessant