Menu

Zandrug 12 Heikant Project: Plan Zandrug € 240.000,- v.o.n.
1505m2
240.000,- v.o.n.

IN OPTIE!

De bouwkavels zijn te koop met een prachtig uitzicht over de Zeeuws-Vlaamse polders gelegen in Heikant.
Heikant is een relatief jong, gemoedelijk grensdorp in de gemeente Hulst.
Het dorp bestaat voornamelijk uit lintbebouwing waar dit nieuwe woongebied van afwijkt.

Wonen in Heikant is heerlijk genieten van rust en ruimte. In het midden van het dorp, wordt het plan Zandrug gerealiseerd. Een klein uitbreidingsplan bestaande uit 14 ruime kavels variƫrend in grootte van 865 m2 tot 1605 m2. De kavels zijn prachtig gelegen aan een verkeersluwe straat met enkel bestemmingsverkeer, tussen de woningen van Julianastraat 66 en 70 is een ontsluiting gemaakt. Binnen plan Zandrug is 30 km/uur de maximum toegestane snelheid. In de straten is parkeren voor bezoekers mogelijk.

De ruime kavels zijn bestemd voor de bouw van vrijstaande woningen. Het biedt u ruime mogelijkheden om zo uw landelijke droomwoning te realiseren.
De kavels worden bouwrijp opgeleverd. U bent dus volledig vrij in de keuze van architect en/of aannemer.

Heikant is zeer gunstig gelegen, in slechts 34 minuten staat u op de Meir in Antwerpen, binnen een kwartier slaat u een balletje op de golfbaan in Axel of drinkt u een kop koffie op de pittoreske markt in Hulst.
Drie scholen bevinden zich op loop- of fietsafstand van plan Zandrug. Daarnaast staat u binnen een uur op Zaventem, zit u binnen een half uur in de bioscoop te Terneuzen of ligt u binnen drie kwartier te zonnen aan het heerlijke strand van Cadzand.

Kortom, Heikant is qua ligging op al deze gebieden een toplocatie!


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar