Menu

Gentsestraat 22 Hulst € 529.000,- K.K.
Winkelruimte
260m2
210m2
529.000,- K.K.
1900

Uniek gelegen winkelpand in de winkelstraat van Hulst.
Winkel heeft een mooie etalage met een frontbreedte van ca. 8,5
meter.

Winkel: ca. 185 m2
Magazijn: ca. 25 m2
Eerste verdieping: ca. 84 m2
Tweede verdieping: ca. 65 m2

Begane grond

Indeling is als volgt:
Winkelruimte is toegankelijk middels een portaal, wat voor nog meer etalage ruimte zorgt. De vloer is afgewerkt met een gietvloer het plafond afgewerkt met systeemplaten voorzien van inbouwverlichting. De winkelruimte is bijna 20 meter diep. Het magazijn is zowel bereikbaar halverwege de winkel als vanuit
achterzijde winkel. Achter in het magazijn bevinden zich nog een pantry en toilet. Indien gewenst kan de magazijnruimte ook bij de winkel betrokken worden. Vanuit het magazijn is ook de hal naar de bovenverdieping bereikbaar, deze hal beschikt over een eigen voordeur aan de straatzijde.

1e verdieping

De verdieping was vroeger in gebruik als bovenwoning deze is momenteel gestript. Enkel toilet en badkamer zijn nog aanwezig.

Bijzonderheden

Pand is voorzien van alarminstallatie, centrale verwarming met luchtgordijn bij entree winkel.

Hulst, het meest Vlaamse Stadje van Nederland wat voorzien is van veel historische monumenten. 7 dagen in de week geopend, dus ook op zondag. Naast de bekende winkel ketens zoals onder andere Hema, Zeeman, Kruidvat en Etos zijn er ook tal van speciaal zaken. Daarnaast komt u in Hulst vele verassende restaurants tegen.
Goede bereikbaarheid vanuit de regio en Belgiƫ. Gemeente Hulst heeft 27.287 inwoners en 45.000 bezoekers per week, waarvan 60% uit Belgiƫ. Er is voldoende parkeergelegenheid, in de binnenstad betaald, en gratis daar buiten. Hier kunt u grenzeloos shoppen, culinair genieten en historie snuiven.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Gentsestraat 22 - 4561EJ - 529.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?