Menu

Groenendijk 52 Kloosterzande € 398.000,- K.K.
1970m3
1822m2
6
450m2
G
1800

Karakteristiek herenhuis met inpandige praktijkruimte met eigen toegang op ruim perceel aan de rand van de dorpskern Kloosterzande en op 5 autominuten van plan Perkpolder.

Begane grond

Entree aan de rechterzijde van het pand via de statige dubbele voordeur die toegang geeft tot de vestibule. Deze geeft via een wederom een dubbele deur toegang tot de centrale hal met vide en in het oog springende trappartij. Onder de trappartij is de toegang tot de gewelvenkelder. Hier staat de cv-installatie (2001) van de woning. Direct tegenover de vestibule is een tweede vestibule aan de achterzijde van de woning met toegang tot de tuin en het toilet. Aan de rechterzijde van de hal bevindt zich de woonkeuken met toegang tot de kelder en praktische bijkeuken. Het L-vormige keukenblok is qua apparatuur voorzien van een oven, magnetron, koelkast, 4-pits fornuis met afzuigkap, vaatwasser en dubbele spoelbak. Er is meer dan voldoende ruimte om een grote eettafel te plaatsen.

Aan de linkerzijde van de hal is onder andere aan de voorzijde van de woning de woonkamer gesitueerd. De vloer is belegd met parket, daarnaast zijn er de grote raampartijen en de schouw met cassettehaard die de nostalgie van de woning naar voor brengen. Aan de achterzijde bevindt zich de tuinkamer met leisteen vloer welke via wederom de grote raampartijen en openslaande tuindeuren een mooi zicht geven over de uitgestrekte achtertuin.

1e verdieping

Op de eerste verdieping zijn in totaal zes slaapkamers variërend van 7 m² tot 23 m². De kleinste kamer geeft toegang tot het dakterras boven de tuinkamer. Aan het eind van de overloop is een toilet met kleedruimte welke destijds de verbinding vormde tot het naastgelegen verzorgingshuis. Hier is tevens een aparte toiletruimte. Tussen de twee grootste slaapkamers aan de voorzijde is de badkamer gesitueerd. De is voorzien van een ligbad, separate douche, tweede toilet en groot wastafelmeubel met twee wastafels.

2e verdieping

Via een vaste trap is de zolder bereikbaar boven het rechter deel van de woning. Hier sliep destijds het dienstpersoneel. Momenteel is het een grote open zolderruimte met de dakconstructie van het zadeldak in het zicht. Aan de achterzijde is de (voormalige) slaapkamer. Een loopdeur geeft toegang tot het platte dak boven het linkerdeel van de woning c.q. de praktijkruimte. Het dakbedekking van het platte dak is in 2011 volledig vernieuwd in EPDM.

Tuin

De grote tuin ligt op het westen maar door de omvang is er altijd een plekje in de zon of schaduw te vinden.

Het terras direct aan de tuinkamer ligt hoger ten opzichte van de rest van de tuin. De woning staat tenslotte aan de Groenendijk.
In de tuin staan een houtopslag en tuinhuis, daarnaast is er een grote vijverpartij aangelegd, een groot gazon en een deel is in gebruik als boomgaard.
Rechts naast de woning is de oprit welke plaats biedt aan meerdere voertuigen. Aan deze kant is tevens de achterom naar de tuin.

Bijzonderheden

De praktijkruimte aan de linkerzijde van het pand is als volgt ingedeeld; Vestibule welke toegang geeft tot de wachtzaal hier bevindt zich tevens de meterkast voor het totale gebouw en een toiletgroep.
Rechts de grote spreekkamer met erker welke vroeger in verbinding stond met de woonkamer van het woonhuis. Deze kan eenvoudig terug gerealiseerd worden.

Achter de spreekkamer is een behandelkamer en kantoorruimte welke momenteel de verbinding vormt met het woonhuis. Achter de wachtzaal is een kantoor met baliefunctie, kantine, tweede behandelkamer/spreekkamer en de keuken met daarin aparte toiletruimte.

Op het hele perceel rust de bestemming wonen met daarbinnen de sub-bestemming gezondheidszorg, dit geldt voor de praktijkruimte. Binnen deze bestemming zijn meerdere kantoor- c.q. praktijkfuncties mogelijk. Uiteraard kan de praktijk ook bij het woonhuis worden betrokken.


G

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Legenda

Klik op de icoontjes op de kaart om meer informatie te zien.


AdresGroenendijk 52
AlternatiefAlternatief
SchoolSchool of universiteit
SupermarktSupermarkt of anderzijds levensmiddelenwinkel
CaféCafé en/of horeca
Sportschool of gymGym of sportschool
Tandarts en gezondheid gerelateerdTandards of anderzijds gezondheidgerelateerd
Dokter, ziekenhuisDokter of ziekenhuis

U kunt rechts bovenin de kaart op 'Kaart' of 'Sateliet' klikken om zo een andere weergave te krijgen.
Met de + en - aan de linkerkant kunt u in- en uitzoomen.

Indien u uw linkermuisknop indrukt en ingedrukt houdt (op de kaart), dan kunt u deze ook verslepen.

Karakteristiek herenhuis met inpandige praktijkruimte met eigen toegang op ruim perceel aan de rand van de dorpskern Kloosterzande en op 5 autominuten van plan Perkpolder.

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Groenendijk 52 - 4587CX - 398.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?