Menu

Nieuw
Patentweg 4 Terneuzen € 545.000,- K.K.
Bedrijfshal
4230m3
1284m2
640m2
545.000,- K.K.
2002

Dit interessante beleggingsobject is gelegen op bedrijventerrein Handelspoort Zuid te Terneuzen in een moderne bedrijfsgebouw met ca. 1284 m2 eigen grond en een en een BVO van ca. 640 m².
Het object vormt momenteel één kadastraal geheel met Ambachtstraat 35 en wordt zowel gescheiden als in zijn totaal aangeboden, zie de link naar de pagina: https://bit.ly/33faqTP. Bij separate verkoop dient het perceel nog wel kadastraal gesplitst te worden.
Het gebouw is in 2002 gerealiseerd en opgetrokken in een staalconstructie met geïsoleerde sandwichpanelen. De kozijnen zijn van hout en voorzien van dubbele beglazing. De vloer en het dak zijn uitgevoerd in respectievelijk beton en bitumen. De bedrijfsruimte is verder uitgevoerd met een industriële garagepoort en heteluchtverwarming.
Het bedrijventerrein Handelspoort Zuid ligt op 30 tot 45 minuten van belangrijke Vlaamse steden zoals Gent, Brugge en Antwerpen en heeft optimale verbindingen richting België, de Zeeuwse eilanden, Brabant en de Randstad.
Een A-locatie dus grenzend aan de belangrijkste interregionale verbindingsweg N62, de verbinding op het tunneltracé (Sluiskiltunnel / Westerscheldetunnel). Handelspoort Zuid is speciaal ontwikkeld voor dienstverlenende bedrijven. Bijvoorbeeld van elektronische apparatuur of computers, medische en chemische instrumenten, groothandel, verhuurbedrijven of serviceverlening. Maar er is ook ruimte voor relatief milieuvriendelijke productie.
Dit beleggingsobject is reeds geruime tijd verhuurd aan de huidige huurder (technische groothandel Leys Terneuzen) en het object wordt dan ook aangeboden met de lopende huurovereenkomst.
Een zeer aantrekkelijk beleggingsobject dus met betrouwbare huurder en een aantrekkelijk en direct rendement.


 


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Patentweg 4 - 4538br - 545.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?