Weverij 28 Heikant Project: Weverij € 673.500,- v.o.n.
693m3
789m2
4
159m2
673.500,- v.o.n.
2021

Zes vrijstaande woningen met volledig woonprogramma gelijkvloers (dus met slaapkamer en badkamer) en boven drie slaapkamers en tweede badkamer. Deze woning wordt gebouwd een garage. Ook deze woningen zijn volledig gasloos en elke woning is optimaal geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen en een luchtwarmtepomp. De percelen variëren van 577m2 tot 990m2

Begane grond

Entree aan de voorzijde van de woning. Hal met meterkas, garderobenis, toilet en trap naar de verdieping. Slaapkamer met ensuite badkamer voorzien van wastafel, tweede toilet en inloop douche. Aan de andere zijde van de hal is er toegang tot de leefruimte. De doorzonwoonkamer beschikt over grote glaspartijen met in de achtergevel een schuifpui en ter hoogte van de keuken een aparte loopdeur naar de tuin. Plafond in woonkamer is hoger dan in de andere vertrekken, deze ligt op 3.30m. De keuken staat in halfopen verbinding met de woonkamer. Voor de inrichting hiervan is geen stelpost voorzien. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de technische ruimte cq berging met daarin een gootsteen aansluitingen voor wasmachine/droger, WTW-unit en de warmtepomp. Deze woning zal worden gebouwd met aan de zijkant voorzien van een geïsoleerde garage deze is ruim 30m2 groot, toename inhoud 100m3. 

1e verdieping

De eerste verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Hier zijn 3 slaapkamers voorzien. Daarnaast is er een aparte toiletruimte en tweede badkamer.

Bijzonderheden

Alle woningen worden standaard voorzien van 12 zonnepanelen. 


 


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding