Menu

Lange Reksestraat 21F Terneuzen € 1.495,- p.m.
Bedrijfshal
175m2
248m2
1.495,- p.m.
2001

Representatieve , functionele kantoor / bedrijfsruimte gelegen op het bedrijventerrein Handelspoort - Zuid op goede zichtlocatie tegenover McDonald's. Handelspoort Zuid is speciaal ontwikkeld voor dienstverlenende bedrijven. Kenmerkend is de gunstige locatie in Terneuzen - Zuid en t.o.v. belangrijke Vlaamse steden zoals Gent , Brugge en Antwerpen nml. 30-45 autominuten. Verder heeft het optimale verbindingen met de Zeeuwse eilanden , Brabant en de Randstad. Een betaalbare locatie grenzend aan de belangrijkste interregionale verbindingsweg N62 , de verbinding op het tunneltracé ( Sluiskiltunnel / Westerscheldetunnel )

Begane grond

Entree glaspui over de volle breedte van het pand ( 9 meter ) , showroomruimte van ruim 85 m2 met in het midden een open trap naar de verdieping. Aan de achterzijde links treft u een kantoorruimte v.v. airco met aan de achterzijde midden de pantry met opstelling CV en aan de achterzijde rechts wc. Aan de voorzijde gelegen buitenterrein parkeergelegenheid voor 3 a 4 auto's.  

1e verdieping

Deze showroomruimte over de gehele oppervlakte is voorzien van een houten verdiepingsvloer en ook hier een glaspui over de volle breedte van het pand.

Bijzonderheden

De huurtermijn bedraagt vijf jaar met vijf optiejaren. Iedere andere termijn in overleg vast te stellen. De opzegtermijn bedraagt 12 maanden


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Lange Reksestraat 21F - 4538az - 1.495,- p.m.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?