Menu

Pattistpark 0ong Terneuzen Project: Pattistpark Terneuzen € 294.950,- v.o.n.
279m3
2
82m2
294.950,- v.o.n.
2020

APPARTEMENT 6-1 As
Het appartement type A is gelegen aan de zeezijde van het gebouw en heeft een panoramisch zicht over de Schelde. Het appartement beschikt over een ruim balkon aan de zeezijde met een extra zeembalkon.

Bijzonderheden

De appartementen De eerste toren wordt circa 42 meter hoog en telt 14 woonlagen met in totaal 48 luxe koopappartementen in diverse types. Per woonlaag zijn er slechts maximaal vier appartementen, u heeft dus maar weinig buren en dus veel privacy. Elk appartement geeft een ruimtelijk gevoel door het gebruik van veel glas, een vrij en panoramisch uitzicht rondom. De appartementen onderscheiden zich door de ruime opzet. De volledig uitgeruste badkamer is van alle gemakken voorzien. De appartementen hebben standaard allemaal twee slaapkamers. Uw keuken kunt u geheel naar eigen smaak en budget inrichten. De appartementen van Pattistpark I worden zonder projectkeuken aangeboden. Hierdoor bent u nog vrijer om uw eigen keukenspecialist uit te zoeken.

Duurzaam verwarmen en koelen
Pattistpark is voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van verwarming en koeling, conform de laatste regelgeving. Het vloerverwarming/koeling-systeem verwarmt en verkoelt uw woning. We werken met laag temperatuur vloerverwarming en hoog temperatuur koeling. Koeling via de vloer verlaagt de binnentemperatuur in de zomerperiode ten opzichte van de buitentemperatuur en zorgt voor een aangenaam binnenklimaat.
In de badkamer wordt een elektrische radiator/convector geplaatst voor extra comfort. Hiermee kunt u indien nodig de badkamer snel bijverwarmen. Uw woning is verder voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem met hoog rendement warmte terugwinning.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar

Andere kavels van Pattistpark Terneuzen

Wellicht ook interessant