Fahrenheitlaan 578 Terneuzen € 690,- p.m.
155m3
1
48m2
E
1973

Fraai gelegen tweekamer appartement op de elfde verdieping van residentie “Dukdalf” met balkon op het zuiden, schitterend zicht op de Otheense Kreek en eigen berging in de onderbouw.
Dit nette tweekamer appartement bevindt zich op de elfde verdieping (tiende woonlaag) van appartementencomplex “Dukdalf” te Terneuzen. Deze verdieping staat garant voor een schitterend uitzicht over de stad Terneuzen, Othene en de Otheense kreek.
Diverse voorzieningen, zoals winkels, scholen, sportaccommodaties en de Scheldedijk zijn op een steenworp afstand van het complex gelegen.

Omschrijving

Hal met meterkast, toilet met fonteintje en bergkast. De vloer in de hal is voorzien van een laminaat welke doorloopt in het hele appartement.
De woonkamer heeft door de grote raampartij, met elektrisch bedienbaar screen, een heerlijke hoeveelheid natuurlijk licht en biedt een fraai panoramisch zicht over Terneuzen en de Otheense Kreek.
De gesloten keuken is voorzien van een L-vormig keukenblok met keramische kookplaat en afzuigkap. Hier bevindt zich de warmwaterboiler (huur) en aansluiting voor de wasmachine.
Vanuit de hal is de slaapkamer met en-suite badkamer toegankelijk. Deze biedt toegang tot het zonnige balkon. Het balkon loopt over de gehele breedte van het appartement door.
De badkamer is recent gemoderniseerd en voorzien een ruime inloopdouche en wastafelmeubel.


 

Bijzonderheden

In de onderbouw van het appartement bevindt zich nog de bij het appartement behorende berging.
Servicekosten: € 40,00 per maand
Voorschot stookkosten: € 75,00 per maand


E

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Fahrenheitlaan 578 - 4532jv - 690,- p.m.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?