Menu

Bontehondstraat 22 Hulst € 224.500,- K.K.
315m3
2
100m2
224.500,- K.K.
1995

Ruim 3-kamer hoekappartement met balkon op de eerste verdieping en eigen garage in de onderbouw in kleinschalig complex in de historische binnenstad van Hulst.

Omschrijving

Entree beneden aan het bellentableau met brievenbussen. Hal met lift, aparte trapopgang en tweede hal met alle meterkasten van alle appartementen binnen het complex.

1e verdieping

Entree van het appartement. Lange hal met toegang tot nagenoeg alle vertrekken. Aan de linkerzijde als eerste de ruime berging / bijkeuken met cv-combiketel (2010) en aansluiting voor de wasmachine, toiletruimte en ruime badkamer met tweede toilet, douche en wastafel. Voorheen was hier een zitbad geïnstalleerd, de afvoeren zijn nog aanwezig en zijn eenvoudig te demonteren.

Aan de linkerzijde van de hal zijn twee prima slaapkamers van beide circa 13m². De woonkamer biedt een door zijn vele raampartijen veel lichtinval en zicht op het Godsplein, de Moervaartstraat en Bontehondstraat. De woonkamer is circa 28 m² groot. Origineel stond deze via een volledig open verbinding met de keuken. Destijds zijn twee wandpanelen geplaatst waardoor de opening naar de keuken is beperkt tot 1,60 meter. De panelen zijn eenvoudig te verwijderen waardoor een riante leefruimte ontstaat. De huidige keuken is circa 17 m² groot en beschikt over een eenvoudige rechte opstelling met gootsteen, gaskookplaat, dampkap en verder veel kastruimte.

Balkon

Voor de keuken bevindt zich het balkon c.q. de loggia, deze is vanuit de woonkamer toegankelijk via een loopdeur. Hiervoor is een (elektrisch) rolluik voorzien.

Bijzonderheden

In de onderbouw op de hoek bevindt zich de garage die bij het appartement hoort. Deze is aan de voorzijde voorzien van een stalen kanteldeur met daarin een aparte loopdeur. De garage is circa 20 m² groot.

Het appartement is gelegen op een goede en rustige woonlocatie in het centrum van Hulst.

Servicekosten: €128,43
Vereniging Van Eigenaars Flatgebouw Vismarkt/Bontehondstraat/Godsplein


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Bontehondstraat 22 - 4561BA - 224.500,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?