Menu

De Splinter Kreek 11 Hulst Project: Wittebrug Woningen € 539.000,- v.o.n.
840m3
650m2
5
221m2
539.000,- v.o.n.
2020

TYPE A1 - BOUWNUMMER 4:

Deze royale vrijstaande woning is geplaatst over de gehele breedte van het kavel en presenteert zich als een statige villa. De woning heeft een groot eigen perceeloppervlakte, waarop twee auto's geparkeerd kunnen worden.

Deze zeer ruime woning biedt u vele mogelijkheden. Wat direct opvalt, is de entree in het midden van de voorgevel. Hieromheen vormt zich op de begane grond een U-vormig oppervlak met van alle zijden lichtinval. Aan de indeling kunt u uw geheel eigen invulling geven. De u-vorm zorgt tóch voor het ontstaan van afzonderlijke ruimten die op een natuurlijke manier in elkaar overlopen.

Deze vrijstaande woning biedt u een zee aan ruimte op iedere verdieping. Door de rondom aanwezige ramen en deuren naar de tuin geniet u van het licht, dat voortdurend van een andere kant binnenvalt. U komt centraal in de woning binnen met direct zicht op de achtertuin.

Begane grond

Type A1 heeft een living die over de gehele breedte aansluit op de diepe, zonnige achtertuin. De woning is voorzien van een extra kamer aan de voorzijde die te gebruiken is als kantoor- of hobbyruimte. Maar u kunt er optioneel ook voor kiezen de ruimte open te laten voor een vorstelijke woonkeuken die doorloopt van de achterzijde tot de voorzijde van de woning.

1e verdieping

Via de ruime overloop komt u op de eerste verdieping. Hier vindt u de drie royale slaapkamers, twee badkamers, een tweede separaat toilet en een praktische bergruimte.

2e verdieping

De tweede verdieping heeft twee volwaardige kamers, allebei met in de gevel een dubbel raam. De steile kap zorgt voor maximale stahoogte, zodat u volop profiteert van het vloeroppervlak. De overloop kunt u goed gebruiken als was- en strijkruimte. Naast de getoonde (optionele) dakkapellen heeft u voor nog meer lichtinval en ruimtelijkheid ook de optie om extra dakkapellen in de achtergevel te plaatsen.

Bijzonderheden

Deze woning is per direct beschikbaar en fungeert momenteel als modelwoning.

Afbouwpakket:
De woningtypes A1, A2 en A3 worden standaard geüpgrade met onderstaand afbouwpakket.
- Wanden gehele woning voorzien van glasvliesbehang
- Wandtegelwerk toiletten plafondhoog
- Upgrade binnendeuren en beslag
- Glasdeur opdek hal/woonkamer, overige dueren lijndeuren opdek en luxe beslag.
- Upgrade stelpost tegelwerk €300,- excl. BTW
- Upgrade stelpost sanitair €500,- excl. BTW
- Harthouten trap
- Elektrische sectionaaldeur
- Dubbele buitenwandcontactdoos
- Buitenkraan


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar