Menu

De Splinter Kreek 14 Hulst Project: Wittebrug Woningen € 415.000,- v.o.n.
655m3
491m2
5
170m2
415.000,- v.o.n.
2018

TYPE A3 - BOUWNUMMER 8:

Prijs is inclusief alle vervallen termijnen t.a.z. van de grond en bouwrente!

Een geweldige vrijstaande woning, dit woningtype A3, dat op veel aantrekkelijke plaatsen in het plan terugkomt. Volumineus, statig en veelal gelegen aan de randen van de wijk of met uitzicht op de speelwei in het centrum van het plan. Vijf slaapkamers heeft u, verdeeld over de eerste en tweede verdieping. Daarnaast is er uiteraard nog een riante living met open keuken. Dit type is al een aanrader, maar ook nog geheel naar eigen wens optioneel verder in te delen en uit te breiden. Bovendien heeft u op eigen terrein ruimte voor een dubbele parkeerplaats.

Dankzij de brede deuren aan de achterzijde brengt u een bijna naadloze verbinding tot stand met uw zonnige achtertuin. Licht en ruimte heeft u volop; de indelingsmogelijkheden zijn haast oneindig door de praktische plattegrond en vele opties.

Begane grond

Door de entree aan de zijkant van de woning ontstaat een u-vormige indeling van de begane grond. Aan de achterzijde heeft u over de volle breedte de woonkeuken, die heerlijk licht is mede dankzij de tuindeuren. Het zitgedeelte strekt zich aan de voorkant uit over de volle breedte van de woning. Er valt bovendien een zee aan licht binnen door de brede pui en de extra deur, waarmee u in directe verbinding staat met de achtertuin.

1e verdieping

Een ruime overloop met prettig lichtinval geeft toegang tot drie ruime slaapkamers. De masterbedroom neemt de volledige breedte van de achterzijde in en is daardoor ronduit riant. In de badkamer heeft u plaats voor zowel een bad als een douche. Tot slot vindt u op deze verdieping het tweede separate toilet.

2e verdieping

De tweede verdieping strekt zich uit over de hele lengte van de woning; de steile kap zorgt voor voldoende stahoogte om het oppervlak optimaal te kunnen gebruiken. Er bevinden zich twee volwaardige extra kamers die u naar eigen goeddunken in kunt richten. Dat maakt de mogelijkheden voor deze vrijstaande woning ongekend. Bovendien vindt u hier de aansluiting voor wasmachine en droger. Optioneel zijn de getoonde dakkapellen, waarmee u verder wint aan licht en ruimte.

Bijzonderheden

Dit kavel is in aanbouw en standaard met uitbreiding bijkeuken, de oplevering is zomer 2019.

Afbouwpakket:
De woningtypes A1, A2 en A3 worden standaard geüpgrade met onderstaand afbouwpakket.
- Wanden gehele woning voorzien van glasvliesbehang
- Wandtegelwerk toiletten plafondhoog
- Upgrade binnendeuren en beslag
- Glasdeur opdek hal/woonkamer, overige dueren lijndeuren opdek en luxe beslag.
- Upgrade stelpost tegelwerk €300,- excl. BTW
- Upgrade stelpost sanitair €500,- excl. BTW
- Harthouten trap
- Elektrische sectionaaldeur
- Dubbele buitenwandcontactdoos
- Buitenkraan


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar