Menu

De Sluys Kreek 5 Hulst Project: Wittebrug Woningen € 262.000,- v.o.n.
428m3
283m2
3
116m2
262.000,- v.o.n.
2020

TYPE C1 - BOUWNUMMER 41:

Deze woningen komen in het plan uitsluitend voor, als twee-onder-een-kap woning. Deze twee-onder-een-kap woning past qua architectuur volledig in de 'Wittebrug-familie'. zij hebben een ruime, op de achtertuin gerichte woonkamer, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een vierde kamer op de tweede verdieping. Genoeg mogelijkheden dus! Bovendien kunt u zich deze woning nog helemaal 'eigen' maken door de vele optie mogelijkheden.

Lekker koken en eten aan de voorzijde; heerlijk leven aan de achterzijde met direct contact met de achtertuin. Dankzij de brede pui en de extra deur heeft u volop licht en gaan 's zomers tuin en woonkamer bijna spontaan in elkaar over.

Begane grond

De woningen van het type C hebben op de begane grond een speelse indeling met het zitgedeelte aan de achterzijde, gericht op de zonbiedende achtertuin die u via drie tuindeuren kunt bereiken. Koken en eten doet u aan de voorzijde zodat u goed een oogje in het zeil kunt houden, bijvoorbeeld op de kinderen als die op de autoluwe straat spelen. Praktisch is de trapkast in de woonkamer.

1e verdieping

Via de ruime overloop komt u bij de drie mooie slaapkamers op de eerste verdieping. In de badkamer heeft u ruimte voor zowel een bad (optioneel) als een douche. Hier vindt u ook een tweede toilet.

2e verdieping

Via de trapopgang komt u op de tweede verdieping. Naast de drie slaapkamers op de eerste verdieping heeft u hier nóg een ruimte. Dankzij de steile kap is het vloeroppervlak optimaal. Deze ruimte biedt nog meer lichtinval en mogelijkheden door optioneel te kiezen voor een dakkapel. Een uitstekende ruimte die u de bestemming kunt geven die u helemaal zelf wilt.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar