Menu

De Sluys Kreek 42 Hulst Project: Wittebrug Woningen € 399.000,- v.o.n.
613m3
487m2
5
157m2
399.000,- v.o.n.
2020

TYPE B VRIJSTAAND - BOUWNUMMER 63:

De twee-onder-een-kap woning type B is nu beschikbaar als vrijstaand geschakelde variant. Deze variant heeft een zeer praktische indeling. Zoals in heel Wittebrug heeft u echter nog alle mogelijkheden. De woningen hebben stuk voor stuk een groot eigen perceeloppervlak, waarop twee auto's geparkeerd kunnen worden. Deze woningen zijn met garage aan elkaar geschakeld, waardoor de kwaliteit en uitstraling van een vrijstaande woning wordt gecreëerd.

Bij de bouwnummers 63, 64 en 65 zijn er op zolder 2 slaapkamers gemaakt.


Begane grond

De entree van de woning bevindt zich aan de voorzijde. Vanuit de hal komt u in de diepe L-vormige living, met het zitgedeelte gericht op de straatkant. Aan de achterzijde bevindt zich de grote en praktische woonkeuken, met dubbele deuren naar de achtertuin. Praktisch is de bergruimte direct naast de keuken.

1e verdieping

Op de eerste verdieping bereikt u via de ruime overloop drie uitstekende slaapkamers. De badkamer (met raam voor daglicht en extra ventilatie) heeft genoeg plek voor een bad (optioneel) én douche en is voorzien van een tweede toilet.

2e verdieping

Heeft u op de eerste verdieping al drie slaapkamers, op de tweede verdieping zijn nog twee slaapkamers. Ook hier profiteert u weer van de steile kap, waardoor er meer dan genoeg bruikbaar vloeroppervlak is. Dat oppervlak neemt nog toe wanneer u kiest voor de optionele dakkapel. Daarnaast is er nog de technische ruimte die ook gebruikt kan worden als wasruimte, strijkkamer of berging.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar