's Gravenstraat 166 Clinge € 297.000,- K.K.
550m3
395m2
190m2
A
1960

Dit ruime pand is gelegen in het centrum van Clinge en biedt enorm veel mogelijkheden. Met de bestemming centrumdoeleinden mag dit object gebruiken als woning, maar is het ook mogelijk om er een bedrijfje in te starten en erboven te wonen.
Het pand volledig als bedrijf gebruiken kan uiteraard ook. Het pand heeft jaren dienst gedaan als bankgebouw en is in 2011 omgebouwd tot kapsalon.

Begane grond

Uitgebouwde entree aan de straatzijde geeft toegang tot de ontvangstruimte en die loopt over in de royale bedrijfsruimte – salon. De vloer is afgewerkt met een grote donkere tegelvloer. In een apart gedeelte van de salon bevinden zich de wateraansluitingen.
Links achterin is een aparte ruimte gecreëerd die in gebruik is als zit- en eetruimte. Rechtsachter zit de voormalige kluis met authentieke kluisdeur, hierin is een pantry verwerkt.
Aan de rechterzijde van de salon, net voor de trap naar de verdieping, heeft het pand een tweede entree. In de hal hiernaartoe bevindt zich het toilet en in een ingebouwde kast zit de uitgebreide meterkast verwerkt.


 

1e verdieping

De trap geeft toegang tot de eerste verdieping. De eerste verdieping is ingedeeld met een overloop en twee royale kamers aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde zit de berging. Hier zitten de aansluitingen voor de wasmachine en de droger hier hangt ook de CV ketel en aparte boiler voor de warmwater voorziening.

Tuin

Achter het pand is de royale achtertuin gelegen met garage/berging.

Bijzonderheden

Momenteel doet het pand dienst als kapsalon- bedrijfspand maar is gezien de voorzieningen ook zeer geschikt als woonhuis te gebruiken of een combinatie van beiden!


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: 's Gravenstraat 166 - 4567an - 297.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?