Menu

Hoogstraat 55 Sluis € 339.500,- K.K.
460m3
522m2
5
155m2
339.500,- K.K.
1908

Aan de voet van de wallen, op loopafstand van het historische centrum ligt deze royale stadswoning met diepe tuin en gastenverblijf. Parkeren kan op eigen terrein onder de carport en met alle voorzieningen zoals de winkels, scholen, sportvelden en gezellig horeca op loopafstand is er geen leuker plekje om te vinden waar je heerlijk kan wonen dicht bij de kust en in de grensstreek met Vlaanderen.
Dankzij het ruime tuinhuis is er de perfecte mogelijkheid voor gastenverblijf of kantoor/praktijk aan huis.
Alhoewel er in de loop der jaren al veel aan de woning is gemoderniseerd en verbouwd dienen er noodzakelijke aanpassingen te worden gedaan om alles weer up-to-date-te-krijgen.
Zo dient met name de eerste verdieping goed onder handen te worden genomen. Er is hier reeds een begin gemaakt met een nieuwe badkamer en het tegelwerk is al voorradig maar het is aan de nieuwe bewoner om dit naar eigen inzicht en smaak verder af te maken.
Laat je in deze karaktervolle woning verrassen door de enorme hoeveelheid ruimte en de leuke ligging in het centrum aan de voet van de wallen.

Begane grond

Hal met leuke vloertegeltjes en toegang tot portaal/garderobe-ruimte met doorsteek naar het gemoderniseerde toilet en toegang tot de kelder.
Royale woonkamer een mooie brede Indeling begane grond:
gashaard welke is verwerkt in een op maat gemaakte voorzetwand waar tevens ruimte is gelaten voor het ophangen van de televisie.
De fraaie houten vloer, de en-suite-deuren, de maat gemaakte vaste kasten en de openslaande tuindeuren met toegang tot het terras maken het geheel af. Het prachtige plafond met balkjes geeft alles nog eens extra cachet.

De keuken is ruim en voorzien van een natuurstenen vloer. De inrichting is modern en licht van kleur.
Het in RVS uitgevoerde kooktoestel met oven is een echte eye-catcher.
Vanuit de keuken is een praktische berging te bereiken met aansluitingen voor het witgoed.
Achter de bijkeuken is nog een separate berging te vinden.

1e verdieping

Overloop met toegang tot twee slaapkamers, badkamer en een tweede (nog in aanbouw zijnde) badkamer.

2e verdieping

Ruime verdieping met nog eens drie slaapkamers waarvan de een voorzien van een leuke hoogslaper en één van een prachtige op maat gemaakte bedstee in steigerhout.

Tuin

De diepe tuin is grotendeels bestraat en de voormalige zwemvijver doet nu dienst als een heuse panna-kooi. Deze is voorzien van kunstgras.
Vanuit de tuin is er direct toegang tot de prachtige vestings-wallen die rondom Sluis lopen.
Een prachtig wandelgebied en de perfecte doorsteek naar het centrum.
Zeer verrassend is het prachtige houten tuinhuis. Deze zeer royale multifunctionele ruimte met gezellige lounge kan dienst doen als gastenverblijf (ideaal voor B&B), schuur, werkplaats of praktijkruimte.
Naast de woning ligt nog een ruime carport met berging. Ideaal voor de fietsen en vuilcontainers.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Hoogstraat 55 - 4524AB - 339.500,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?