Menu

Burgemeester Erasmusstraat 1 Oostburg € 149.500,- K.K.
Winkelruimte
286m2
188m2
A
1950

Op een goede locatie, in het centrum van Oostburg, gelegen winkelpand met bovenwoning/magazijn en mogelijkheid tot (vrij) parkeren in de directe omgeving.
De fraaie winkelruimte met brede glazen etalage van bijna 13 meter is voorheen in gebruik geweest als kledingwinkel. De winkel is afgewerkt met een nette laminaatvloer, systeemplafond en hete lucht verwarming. De voorgevel is in 2011 gerenoveerd en het dak is in 2015 vernieuwd.
Oostburg heeft een gezellig en levendig centrum en heeft dankzij haar uiteenlopend winkelbestand en mooie supermarkten een streekfunctie voor de omliggende gebieden.
Ook kent de stad veel bezoekers uit Vlaanderen en zorgt de druk bezochte weekmarkt nog steeds voor meer dan voldoende aanloop.
Het centrum is recent opnieuw ingericht en rondom de markt worden momenteel de laatste werkzaamheden verricht om het centrum ook in de toekomst aantrekkelijk te laten blijven.

Begane grond

Entree in de winkelruimte met toonbank, 3 paskamers en kantoor/berging met meterkast en trapopgang naar de verdieping. Buitenom is nog een eenvoudige berging bereikbaar waar de Remeha CV-combiketel (huur ca. €35,00 per maand) is geplaatst.

1e verdieping

Overloop met toilet en witgoed aansluiting. De grote open ruimte aansluitend aan de overloop heeft voorheen als bovenwoning gediend en is uitgevoerd met een eenvoudig keukenblok. Deze ruimte is momenteel zeer geschikt als magazijn/kantine, maar is met de nodige inspanning ook tot een leuke moderne bovenwoning aan te passen. De grote raampartij en 2 dakkoepels zorgen ook hier voor een aangename hoeveelheid daglicht.

Bijzonderheden

Tevens te huur.
Huurprijs €990,- per maand.


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Burgemeester Erasmusstraat 1 - 4501BK - 149.500,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?