Menu

Open Huis
30/3 11.00-15.00
Merwedelaan 8 Terneuzen € 124.500,- K.K.
300m3
138m2
3
92m2
C
1973

Op mooie woonlocatie met voorzieningen als scholen, ziekenhuis en winkelcentrum in de directe omgeving gelegen ruime tussenwoning met stenen berging, erf en tuin.
Deze verrassend ruime tussenwoning is gelegen op een rustige woonlocatie met enkel bestemmingsverkeer en tegenover openbaar groen, op korte afstand van diverse scholen, het ziekenhuis en winkelcentrum Zuidpolder. De goed onderhouden woning is rondom voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en fraaie recent gemoderniseerde badkamer. Met een beetje inspanning is deze woning in een mum van tijd helemaal af.

Begane grond

Binnenkomst in de hal met meterkast, toilet, werkkast en trap naar de eerste verdieping.
Vanuit de hal heeft men toegang tot de doorzon woonkamer en de half open keuken. De Poggenpohl hoekkeuken dateert uit de bouwperiode en is voorzien van inbouwapparatuur, waarvan sommige inmiddels zijn vernieuwd. Vanuit de keuken is de tuin en stenen berging bereikbaar.

1e verdieping

Deze verdieping is ingedeeld met overloop, CV-ruimte met HR-combiketel, drie slaapkamers, ruime bergkast en badkamer.
De badkamer is modern afgewerkt met douche, was meubel, hangtoilet en aansluiting voor de wasmachine.

Tuin

De tuin is onderhoudsvriendelijke aangelegd, op het noordoosten gelegen en volledig betegeld. Hier bevindt zich een ruime stenen berging van 4,1m x 2,18m en de vrije achterom.


C

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Merwedelaan 8 - 4535ET - 124.500,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?