Menu

Clausstraat 4 Hulst € 349.000,- K.K.
455m3
537m2
3
125m2
349.000,- K.K.
1967

Zeer goed onderhouden vrijstaande woning met grote dubbele garage gelegen in ruim opgezette woonwijk met veel openbaar groen in verkeersarme straat.

Begane grond

Entree aan de voorzijde van de woning. Statige hal met leistenen vloer en marmeren lambrisering, glas in lood naast de voordeur, bordestrap naar de verdieping, meterkast en kelder met daarin de badgeiser (2005). Aan de linkerzijde bevindt zich de woonkamer, deze is aan de achterzijde verlengd waardoor deze nu circa 40 m² groot is. De vloer is belegd met een hoogwaardige eiken vloer, alle wanden zijn en plafonds zijn strak gestukt. De plafonds zijn daarnaast voorzien van inbouwspots. Door de grote raampartijen is er altijd veel daglichttoetreding. In de achtergevel is een schuifpui voorzien welke toegang geeft tot de achtertuin c.q. grote overkapping. De keuken is uitgevoerd in een T-opstelling zonder bovenkasten. Qua apparatuur zijn er een vaatwasser, inductiekookplaat met afzuigkap, koelkast en grote gootsteen voorzien. Het werkblad is uitgevoerd in composiet, het is mogelijk om aan het werkblad te eten. In de aansluitende bijkeuken is een combi-oven voorzien. Aan beide zijden van de bijkeuken zijn vaste kasten voorzien. Tevens is hier de wasmachine voorzien. Als laatste is er de toiletruimte. De achterdeur geeft tevens toegang tot de overkapping welke over de gehele breedte van de woning loopt. De overkapping is uitgevoerd in aluminium met gehard glas.

1e verdieping

Op de verdieping zijn drie slaapkamers voorzien van respectievelijk 9, 13 en 14 m² allen voorzien van tapijt. Vanuit de kleinste slaapkamer is het platte dak van de aanbouw toegankelijk. De badkamer aan de voorzijde is recentelijk vernieuwd en voorzien van een tweede toilet, grote inloopdouche en fraai wastafelmeubel met daarboven een spiegelkast.

2e verdieping

Vanaf de overloop is de via een steektrap de zolder bereikbaar. Deze loopt over de gehele breedte van de woning. Verder staat hier de cv-ketel (1992).

Tuin

De achtertuin is volledig betegeld. Rechts naast de woning ligt de oprit welke leidt naar de grote dubbele garage. Doordat het perceel tabs toe loopt is deze aan het front breder dan aan de achterzijde. Beide deuren zijn elektrisch bedienbaar, daarnaast is er intern nog een aparte berging. Het platte dak is in 2013 volledig vernieuwd.

Bijzonderheden

De Clausstraat is een rustige straat in een groene en gewilde omgeving. De woning zelf verkeert een goede staat van onderhoud, er is nooit beknibbeld op materiaalkeuze.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Clausstraat 4 - 4561JD - 349.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?