Alberdingk Thijmstraat 83 Terneuzen € 254.000,- K.K.
238m3
1
76m2
A
2013

Interessant beleggingsobject met lopende huurovereenkomst.


Op de tweede verdieping van appartementencomplex “Maria van Artois” bieden wij dit recente appartement aan met ruim balkon en eigen berging. Het appartement is gelegen in appartementencomplex “Maria van Artois” dat in 2013 is gerealiseerd naast het nieuwe woonzorgcentrum SVRZ De Blide. Appartementencomplex Maria van Artois biedt 48 ruime en moderne appartementen, voor zowel de verkoop als de verhuur. Door middel van het Grand Café van De Blide is het Maria van Artois verbonden met het woonzorgcentrum. Ideaal om eens te genieten van een bakje koffie of van één van de activiteiten. Door deze fysieke koppeling met De Blide is ook hulp en zorg binnen handbereik.


Alhoewel de appartementen in Maria van Artois zelfstandige wooneenheden zijn kan men wel naar behoefte beschikken over het uitgebreide zorgpakket van SVRZ. En dat heeft zijn voordelen. Alle nodige zorg is in het complex aanwezig en dus snel beschikbaar. Het appartement is reeds jaren verhuurd aan de huidige bewoner en wordt dan ook aangeboden met de lopende huurovereenkomst. Wij bieden dan ook een beleggingsobject met een aantrekkelijk en direct rendement.

Omschrijving

Tweede verdieping


Entree via de hal met hobbyruimte, modern hangtoilet met fonteintje, meterkast en toegang tot de woonkamer met open keuken. De woonkamer met ruim balkon is op het noordoosten gelegen heeft een nette open keuken welke is voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast met vriesvakje. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer en berging met aansluitingen voor wasmachine en droger te bereiken. Hier zijn tevens de CV-combiketel en WTW-unit geplaatst. De royale slaapkamer (16m²) heeft een en-suite badkamer. De badkamer is keurig afgewerkt met een inloopdouche, wastafel en tweede hangtoilet.


In de onderbouw beschikt het appartement over een eigen berging.

Balkon

Ruim balkon op het noordoosten.

Bijzonderheden

Interesse om risicoloos te investeren in een betaalbare woning met een aantrekkelijk rendement, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie.


 


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Alberdingk Thijmstraat 83 - 4532cz - 254.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?