Kapelleberg 1a Nieuw Namen € 199.000,- K.K.
435m3
144m2
3
96m2
G
1901

Het grensdorpje Nieuw Namen vloeit aan de grens over in het Belgische dorp Kieldrecht. Nieuw Namen wordt als Hulsterloo reeds genoemd in een schenkingsakte uit 1136.
De later gegeven naam herinnert aan het dorp Namen dat eertijds door de zee overspoeld werd en in de golven verdween. De toenmalige bevolking trok weg naar hoger gelegen gebied: het Hulsterloo. Hulsterloo was vroeger een echt vissers- en smokkelaarsdorp.
De geheel opgeknapte tussenwoning ligt letterlijk op een steenworp afstand van de Belgische grens.
De Kapelleberg is een doodlopend straatje met parkeerplein dat aan het einde overgaat in het Belgische Kieldrecht.

Begane grond

Bij binnenkomst in de hal zit direct links de geheel vernieuwde meterkast en kun je met de vaste houten trap naar de verdieping. Halverwege de hal zit onder de trap de toegangsdeur naar de kelder. Deze kelder is ca. 3,5 x 2,5 meter groot. Aan het einde van de hal zit de toegangsdeur naar de woonkamer.
De lichte woonkamer biedt door de grote raam aan de voorkant een aangename hoeveelheid licht. De sfeervolle schouw is, net als de andere leefruimtes, voorzien van strak stucwerk. Aan de achterzijde loopt de woonkamer over in de keuken.
Op de vloer ligt een smaakvolle donkere tegelvloer. De nieuw geplaatste keuken is uitgerust met een elektrische kookplaat, een afzuigkap en een ingebouwde oven en koelkast. Ook de AGPO combiketel hangt in de keuken.
Vanuit de keuken loop je via een gang naar achtergelegen toilet en badkamer. Ook de achterdeur bevindt zich hier. De badkamer is uitgerust met een ligbad en wastafel.

1e verdieping

Via de houten vaste trap naar boven kom je op de lichte overloop.
Hier heb je toegang tot de drie slaapkamers. De nette laminaatvloer ligt hier in alle ruimtes.
Ook hier zijn de wanden en plafonds netjes afgewerkt met strak stucwerk.


 

Tuin

De achtertuin bestaat uit een bestrate binnenplaats en een strook achter aangebouwde stenen berging. Vanaf de binnenplaats heb je ook toegang tot de berging/garage aan de voorzijde. Deze garage heeft een schuine zijde en toegangsdeur.


G

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Kapelleberg 1a - 4568be - 199.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?