Menu

Stationsweg 46 Hulst € 1.090.000,- K.K.
675m3
4
225m2
1.090.000,- K.K.
2015

Uniek penthouse met grote terrassen (totaal 115 m2) en weidse uitzichten rondom op onder andere Hulst, de stadswallen, de buitenvest en de polders richting Axel. Het appartement beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers en wordt aangeboden met 1 grote, dubbele garage en aparte berging. De mogelijkheid bestaat om nog 1 of 2 garages bij te kopen.


Omschrijving

Entree op de begane grond aan de Stationsweg. Hier is een eerste portaal met het bellentableau, videofoon en brievenbus. Via een beveiligde deur komt men in de centrale hal met lift en trappartij naar de kelder en de verdiepingen.

1e verdieping

Penthouse, vijfde verdieping: Op deze verdieping komt de lift uit in een hal welke toegang verschaft tot slechts twee appartementen. Tevens zijn hier de meterkasten van beide appartementen. Wanneer men het appartement binnen stapt valt meteen de dubbele glazen deur naar de woonkamer op. Deze zorgen ook voor extra daglicht in de hal binnen het appartement welke toegang geeft tot nagenoeg alle vertrekken.

De woonkamer biedt een prachtig panoramisch zicht op Hulst, de stadswallen en de buitenvest. De raampartijen beslaan de gehele hoogte van het appartement. Er zijn twee grote schuifpuien en alle ramen zijn hier uitgevoerd met elektrisch bedienbare screens. Het terras aan de woonkamer is totaal 45 m2 groot. Daarnaast is er een schouwpartij welke met massief eikenhout is bekleed met daarin een sfeervolle gashaard. De woonkamer meet net geen 70 m2. De keuken staat in halfopen verbinding met de woonkamer, hier tussen is een eerste berging waarin de CV-ketel hangt, de mechanische ventilatie-unit en de verdeler van de vloerverwarming. Het volledige appartement wordt verwarmd middels vloerverwarming. De temperatuur kan per ruimte individueel geregeld worden. Doordat door het gehele appartement keramische tegels zijn gelegd is dit uiterst comfortabel. Alle wanden in de woonvertrekken zijn voorzien van renovliesbehang, kortom kras- en stootvast.

De keuken is circa 21 m2 groot en biedt ook toegang tot het tweede terras middels een schuifpui. Dit terras loopt langs de keuken door langs de slaapkamers naar de achterzijde op het westen. Dit terras is nog eens 70 m2 groot. Het keukenblok is afkomstig van een lokaal gerenommeerde leverancier, Van Belleghem uit Sint Jansteen en is van het merk Leicht. Qua apparatuur beschikt de keuken over een brede inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, 2 koelkasten, 2 diepvriezen, koffieapparaat en aparte magnetron. Verder is er veel opbergruimte in de kasten, het werkblad is uitgevoerd in hardsteen. De keuken geeft daarnaast toegang tot de eerste slaapkamer (ook vanuit de hal toegankelijk) welke momenteel in gebruik is als speel-/hobbykamer. Deze ruimte is circa 19 m2 groot.

2e verdieping

We gaan terug naar de hal en slaan linksaf richting de slaap- en badkamers. Als eerste is er het toilet met hangtoilet en fonteintje. Hier tegenover is een tweede berging/bijkeuken waar de wasmachine en droger staan. Het tweede deel van de hal, de nachthal, is afsluitbaar met een deur. Aan de linkerzijde bevinden zich twee slaapkamers van beiden 10 m2. Hiertussen bevindt zich de gastenbadkamer welke is uitgevoerd met een ruime inloopdouche en dubbele wastafel.

Aan de achterzijde bevindt zich “de masterbedroom”. Het slaapgedeelte hiervan is ruim 25 m2 groot. Via weer een schuifpui is er toegang tot het eerdergenoemde grote terras aan de westzijde. Deze raampartij is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik. Bij een masterbedroom hoort uiteraard een inloopkast. Hier mag met recht over gesproken worden. Deze ruimte is circa 11,5 m2 groot en aan beide zijden afgewerkt met op maat gemaakte kasten met hang, leg en laden. Als laatste is er ensuite de tweede badkamer. Deze is compleet afgewerkt met een ligbad, inloopdouche, toilet en dubbel wastafelmeubel.

Bijzonderheden

In de kelder zijn in totaal drie afsluitbare garages beschikbaar, allen met electravoorziening en automatische sectionaaldeuren. Het appartement wordt aangeboden met een garage welke 28,5 m2 groot is en plaats biedt aan twee auto’s. Daarnaast is er een aparte (fietsen)berging van 5 m2 welke ook voorzien is van elektra. De mogelijkheid bestaat om nog 1 of 2 garages bij te kopen, deze zijn respectievelijk 24,9 en 26,8 m2 groot. De drie garages liggen direct bij elkaar aan het einde van de kelder.

Dit unieke object biedt luxe, comfort, ruimte en een geweldige manier van buiten leven met prachtige uitzichten rondom. Er is voldoende plaats om meerder zitjes te plaatsen zodat er altijd in de zon of schaduw kan worden gegeten of te relaxen.

Servicekosten:
Appartement: €306,75
Garages en berging: €28,10


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Stationsweg 46 - 4561GB - 1.090.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?