Menu

Nieuw
Zeildijk 2 Hulst € 295.000,- K.K.
395m3
948m2
3
103m2
295.000,- K.K.
1920

Gezellige vrijstaande woning met alle voorzieningen gelijkvloers, keurig aangelegde tuin, garage en grote hobbyruimte (voormalig woonhuis) op mooie, landelijke woonlocatie aan de Zeildijk maar toch dicht bij alle voorzieningen van Hulst.

Begane grond

Entree via de poort rechts voorstaand bij de eerste oprit. Eenmaal de poort door, waant u zich in een andere wereld. De keurig onderhouden tuin en prieel springen direct in het oog zodra u vanachter de zijgevel stapt. De entree van de woning is aan de achterzijde onder de overkapping. Men komt binnen in de aanbouw (serre) welke momenteel in gebruik is als woonkamer maar voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Dit deel is in 2003 aangebouwd. De kozijnen hier zijn uitgevoerd in kunststof en voorzien van rolluiken, het dak is geïsoleerd en voorzien van velux dakramen voor extra daglichttoetreding. Aansluitend komt men in de gezellige keuken. Het totale blok bestaat uit twee opstellingen. Buiten veel kastruimte zijn er een inductiekookplaat met afzuigkap, oven en anderhalve spoelbak voorzien. In de keuken staat tevens een eettafel. Daarnaast is in de keuken de trap naar de verdieping geplaatst.

Vanuit de keuken is er tevens toegang tot de voormalige woonkamer welke nu wordt gebruikt als slaapkamer. Deze ruime kamer heeft zicht op de zeildijk en zicht op de tuin. De vloer is hier net als in de keuken en de serre uitgevoerd in laminaat. Aansluitend komt men in de badkamer. Deze bestaat uit twee delen. Het eerste deel is de wasruimte waar de aansluitingen voor wasmachine en droger zijn voorzien. Tevens hangt hier de cv-combiketel (Remeha 2009). Het tweede deel richting de achtertuin beschikt voor een toilet, ruime inloopdouche en wastafelmeubel.

1e verdieping

De verdieping bestaat uit twee vertrekken welke momenteel veelal voor berg- en logeerruimte worden gebruikt. De verkopers hebben zelf tot verkort op de verdieping geslapen. Vanuit de grootste kamer, kijkt men in de vide van de serre wat een extra ruimtelijk gevoel geeft.Tuin

De tuin die bij de woning hoort, is een plaatje. De gazons en paden zijn keurig aangelegd en worden perfect onderhouden. Het eerdergenoemde prieel is uitgevoerd in hardhout met daarboven een tentdak. Samen met de overkapping direct aan de woning kan hier vanaf vroeg tot laat in het jaar van het buitenleven worden genoten. De tuin is volledig omheind met hekwerk. Het unieke vervolgt zich nu. Het perceel loopt over in een tweede perceel (Zoutestraat 95a). Hier staat een voormalig woonhuis wat nu als hobbyruimte wordt gebruikt. In deze ruimte is elektravoorziening aanwezig en deze is circa 75 m2. Hier naast staat een houten garage met pannen dak. De grote oprit hiervoor leidt naar de uitgang aan de Zoutestraat. Er is voldoende ruimte om een auto te keren.


Bijzonderheden

Zoals eerder aangegeven wordt het geheel keurig onderhouden, alle schilderwerken zijn in 2018 nog uitgevoerd. Voor iemand die opzoek is naar een woning met permanent vakantiegevoel, is dit een schot in de roos. Pak daarbij de mogelijkheid van alle voorzieningen gelijkvloers (zoals deze nu worden benut) maakt dit samen met de hobbyruimte en uniek geheel voor Hulst en omgeving.Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Zeildijk 2 - 4561SJ - 295.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?