St. Geleijnstraat 4 Zuiddorpe € 299.000,- K.K.
476m3
253m2
2
127m2
E
1970

Vlakbij de Belgische grens, ten zuiden van Axel vind je Zuiddorpe. Dit dorp is het centrum van de Zeeuws-Vlaamse aspergeteelt. In mei en juni worden de asperges van eigen bodem in de restaurants geserveerd. Mensen komen dan van heinde en verre om zich aan het "witte goud" tegoed te doen in de restaurants op het mooie dorpsplein, met eeuwenoude linden.
Midden in het centrum, in een zijstraat van het dorpsplein ligt deze leuke vrijstaande woning. Hierin was jaren geleden het plaatselijke Wit-Gele kruis gebouw gevestigd. Later is het pand omgevormd tot sfeervol woonhuis.

Begane grond

De woning heeft aan de rechter zijde een breed voetpad dat leidt naar de voordeur aan de zijkant van de woning. De ruime hal met meterkast, toilet en vaste trap naar de verdieping, geeft toegang tot de woonkamer.
De ruime L-vormige woonkamer is heerlijk licht met de grote raampartijen. En de eikenhoutenvloer geeft deze ruimte de warme uitstraling die hier heel goed past. De elektrische haard versterkt de warme sfeer die hier hangt. De woonkamer loopt mooi over in de eetkamer met halfopen keuken. De gestukte bogen doorbreken de diepe ruimte optisch zodat de warme, knusse sfeer goed behouden blijft, maar geeft wel de diepte en ruimtelijkheid die je graag wilt. De woning is rondom voorzien van rolluiken.
In de eetkamer heb je directe toegang tot de achtertuin via de dubbele openslaande tuindeuren. De keuken, met daarachter de bergruimte/voorraadkast is uitgerust met een inductie kookplaat met afzuigkap, een ingebouwde vaatwasser, en een ingebouwde koelkast.

1e verdieping

Via de trap bereik je de overloop. Hier heb je directe toegang tot de eerste slaapkamer met ruime inloopkast. Deze slaapkamer doet momenteel dienst als werkkamer. Aan de andere zijde van de overloop zit de toegangsdeur naar de riante badkamer. Met een bad, een aparte douche, tweede toilet en wastafel heb je hier ook nog meer dan voldoende ruimte voor een wasmachine.
Aan de voorzijde van de woning vind je de tweede grote slaapkamer met ingebouwde wandkast met dubbele diepte. Enorm veel opbergruimte dus.

Tuin

De tuin ligt rondom de woning, waarbij de ruimte zowel links als rechts bestraat is en dient de bestrating links als oprit met daarop een carport. Daarachter zit een houten poort met directe toegang tot de heerlijke achtertuin. Hier zit je helemaal vrij en geniet je optimaal van je privacy. In deze onderhoudsvriendelijke tuin geniet je onder de sfeervolle beschutte lounge overkapping van de rust en van elkaar.
Naast de overkapping vind je de toegangsdeur naar de diepe houten berging die ook een uitgang heeft aan de rechtervoorzijde van de woning, net voorbij de voordeur.


E

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: St. Geleijnstraat 4 - 4574rg - 299.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?