Wilhelminastraat 30 Sint Jansteen € 595.000,- K.K.
Bedrijfshal
2910m2
802m2
G
1982

Ruime bedrijfsloods met groot terrein gelegen in de kern van Sint Jansteen 
Bouwjaar: 1982
Perceel oppervlakte: 2.910 m²
Oppervlakte loods:  810 m²
Deze ruime bedrijfsloods is gelegen op een royaal terrein wat volledig geasfalteerd is en middels een hek afsluitbaar van de openbare weg.
De bouwkundige staat is zonder meer goed te noemen. De loods is opgetrokken met stalen spanten, de borstwering van metselwerk met daarboven geïsoleerde damwandprofielen. Het dak is belegd met geïsoleerde damwandprofielen met daarin verwerkt een lichtstraat voor daglicht toetreding. 
Een drietal hoge sectionaal deuren geven toegang tot de loods, twee aan de voorzijde en één deur aan de achterzijde van de loods.

Begane grond

Entree via een loopdeur aan de zijkant van de loods (en uiteraard middels de sectional deuren) hal, kantoorruimte, pantry en toilet. Loodsruimte met entresol.

Bijzonderheden

Bedrijven toegestaan zijn bedrijven tot categorie 2 vernoemd in de staat van bedrijfsactiviteiten met als functieaanduiding groothandel.
Bereikbaarheid en ligging: Het object is gelegen op slechts 6 km van de Belgische snelweg en op circa 20 minuten rijden van Terneuzen. De Westerscheldetunnel is prima bereikbaar.
Er is een zakelijk recht van opstal gevestigd, gerechtigde is  Zonne-Energie Coöperatie  Hulst. Er liggen 268 zonnepanelen op het dak.


G

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Wilhelminastraat 30 - 4564ae - 595.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?