Anna Bijnsstraat 0b Terneuzen € 850,- p.m.
225m3
1
64m2
A
2022

In het nieuwbouwcomplex AnnaBijns aan de Anna Bijnsstraat in de wijk Triniteit in Terneuzen bieden we 20 moderne comfortabele HUUR appartementen aan voor 55-plussers. 
Het moderne wooncomplex is volledig gasloos en biedt appartementen van 64m2 woonoppervlakte met 1 of 2 slaapkamers en tuin-terras of balkon. 
Op het achtergelegen parkeerterrein is er voldoende parkeergelegenheid en beschikken de huurappartementen over een eigen parkeerplaats.
De appartementen in AnnaBijns zijn zelfstandige wooneenheden, maar men kan er wel naar behoefte beschikken over uitgebreide zorgpakketten, met SVRZ de Nieuwe Blide naast de deur is er een breed pakket aan geïndiceerde en niet-geïndiceerde zorg en hulp is beschikbaar en bestaat de mogelijkheid om noodzakelijke zorg en dienstverlening te verkrijgen in uw eigen appartement.


Dat maakt wonen in de AnnaBijns zo fijn. 
De verwachte start huur is maart/april 2023, huurprijzen variëren van € 850,00 tot € 950,00 per maand excl. voorschot servicekosten.


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Anna Bijnsstraat 0b - 4537cv - 850,- p.m.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?