's-Gravenhofplein 2Aong Hulst Project: Stadshave € 578.950,- v.o.n.
325m3
2
97m2
A
2023

Je komt niet alleen voor de sfeer in de binnenstad naar Hulst. Zoals het een bourgondische stad betaamt, zijn er in Hulst vele restaurants en cafeetjes te vinden. Rondom de prachtige vestigstad vind je een landelijke omgeving die menig Hulstenaar aanspreekt. Er zijn vele pure wandelgebieden, maar ook scheepvaart spotten vanaf de zeedijk behoort tot de mogelijkheden. Kortom, voor ieder wat wils!

Appartement type 2 beschikt over 2 slaapkamers, één badkamer en een terras georiënteerd op het zuid-westen. Het appartement wordt standaard voorzien van een luxe keuken, luxe sanitair en tegels van gerenommeerde merken. Naast de luxe basisopstelling zijn er verschillende mogelijkheden om de keuken en badkamer verder te personaliseren.

De appartementen zijn all-electric en daarmee gasloos. Het appartementencomplex wordt uitstekend geïsoleerd en gebouwd conform de laatste duurzaamheidsnormen. De appartementen worden allen voorzien van een individuele warmtepomp die voorziet in ventilatie, verwarming, warm tapwater én topkoeling om zodoende en optimaal woonklimaat te garanderen voor de bewoner. 

Bijzonderheden

Individuele koperswensen zijn vanzelfsprekend mogelijk. Wij begeleiden dit proces graag en lichten grondig alle mogelijkheden en verschillende opties toe. 


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar