Menu

Nieuw
Karel Doormanstraat 35 Kloosterzande Project: Admiraalshof Kloosterzande € 295.000,- v.o.n.
487m3
298m2
3
123m2
295.000,- v.o.n.
2019

Moderne, gasloze, half-vrijstaande woning met inpandige garage.

Begane grond

Entree aan de voorzijde van de woning. Hal met meterkast, toiletruimte en trap naar de eerste verdieping, aansluitend komt men in de leefruimte. De hal geeft toegang tot de plaats waar de keuken is voorzien. Er wordt geen keuken geplaatst, er is voldoende ruimte voor een keukenblok en zitgedeelte. De woonkamer is tuingericht, verder is de woonkamer een geheel met de eetkamer en keuken. De bijkeuken/bergkast met aansluitingen voor droger en wasmachine is toegankelijk vanuit de woonkamer.

1e verdieping

Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, de keurige badkamer is voorzien van een wastafel, bad en inloopdouche. Ook is er op de verdieping nog een berg-/ techniekruimte met CV- aansluiting aanwezig en een tweede toilet.

Bijzonderheden

Afwerking woning: De plafondafwerking zal worden dichtgezet en afgewerkt met structuurspuitwerk. Alle wanden zullen behang klaar afgewerkt worden. Verder is er gekozen voor een vuren houten trap en de woningen worden voorzien van zonnepanelen. De uitgebreide informatie over de afwerking is te vinden in de technische omschrijving. 

Ligging: Het dorp Kloosterzande ligt in Oost-Zeeuws-Vlaanderen. Het ligt op een steenworp afstand van de historische stad Hulst en vlakbij de Westerschelde. Het is een van de grotere plaatsen in Oost-Zeeuws-Vlaanderen met zo’n 3700 inwoners. Wonen in een rustige omgeving met toch alle voorzieningen van het dorp zoals de supermarkt, bakker, een zwembad, basisschool, kinderopvang en sportverenigingen om de hoek. 

Plan: Er worden 4 nieuwbouw woningen in de Jacob van Heemskerckstraat aangeboden en 4 half-vrijstaande woningen in de Karel Doormanstraat.


Eco-Projectbouw: e-Projectbouw is een sterke partner op het gebied van lokale woningbouwprojecten. Naast de traditionele bouw, omarmt het bedrijf ook massieve houtbouw of houtmassiefbouw. Dit eigentijdse bouwconcept bieden zij aan onder de naam eco-Projectbouw. Voor de massieve houtbouw werkt e-Projectbouw nauw samen met een gerenommeerde, Zwitserse producent van massief houten panelen. De voordelen van deze manier van bouwen zijn legio. Zo kan de bouwtijd aanzienlijk worden verkort, kan heel precies worden gebouwd en kunnen alle kabels, stopcontacten en leidingen nauwkeurig weggewerkt worden. Het resultaat is een prachtige, moderne, bijna energieneutrale woning met een aangenaam binnenklimaat en zeer goede akoestische isolatie. Een prettig idee is bovendien dat deze circulaire bouwmethode substantieel bijdraagt aan de reductie van CO2.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar