Menu

Waterlelie 15 Terneuzen € 2.200.000,- K.K.
3360m3
4860m2
4
725m2
2.200.000,- K.K.
2005

Strakke lijnen en bijzondere architectuur kenmerken deze exclusieve villa gelegen op een riant perceel in de prestigieuze villawijk de 'Rietlanden' te Terneuzen. Deze unieke minimalistische villa, met ca. 725m2 woonoppervlakte, is omringd door natuur en water en biedt een fantastische buitenruimte en privacy.

Deze onder architectuur “Studio Y” gerealiseerde villa is schitterend gelegen en omringd door natuur en water. De villa is opgedeeld in 4 volumes, onderling verbonden door een centrale hal in combinatie met een lange gang die het kavel opdeelt in een groen (tuin-) gedeelte en een water-georiënteerd gedeelte.

In elk volume zijn aan elkaar gerelateerde ruimtes ondergebracht. Op de begane grond zijn de garage, berging, garderobe, entreehal, bibliotheek en werkkamer ondergebracht. Op de verdieping zijn de slaapkamers met eigen badkamers gesitueerd. In de tuin is in een ellipsvormig volume de zitkamer met televisieruimte opgenomen en in het volume aan de waterkant bevinden zich de woonkeuken, professionele keuken en de woonkamer. De ruimte tussen de volumes aan de waterkant worden ingevuld door terrassen.

Het gebouw is in een moderne minimalistische architectuur vormgegeven en met rijke en luxe materialen afgewerkt. Het uitgebreide lichtplan zowel binnen als buiten laat alles tot z’n recht komen. De voorgevel heeft een gesloten karakter, maar eenmaal daarachter is het genieten door de grote glaspartijen van enorm veel lichtinval door het binnenvallende daglicht, waarbij de raampartijen aan de verschillende zijdes telkens voor een uniek panoramisch kader zorgen.

Begane grond

Entree in de royale hal met vide en trappen aan beide kanten, garderobe met twee toiletruimtes, meterkast, berging en verwarmde dubbele garage met installatieruimte. Aan de andere zijde van de hal is via de bibliotheek/vergaderruimte de werkkamer bereikbaar. De bibliotheek/vergaderruimte is uitgevoerd met een sfeervolle open haard.

Aansluitend is via een lange gang aan de waterkant de luxe woonkeuken, de professionele keuken, de woonkamer en twee toiletruimtes te bereiken. De woonkeuken met gashaard is aan de waterkant gelegen en geeft middels de schuifpui toegang tot het terras. De keuken is zeer compleet uitgevoerd met Gaggenau inbouwapparatuur zoals 2 5pits keramische kookplaten, magnetron, stoomoven, oven, vaatwasmachine, warmhoudlade, dubbele koelkast, dubbele wijnklimaatkast, dubbele drankenkoeling en dubbele vriezer. Naast de woonkeuken is de professionele keuken met alle denkbare apparatuur en ingebouwde wasmachine en droger gelegen. De voorraadkamer met koelruimte voor wijnen en koelcel is vanuit beide keukens toegankelijk.
De riante woonkamer met vrijstaande gashaard geeft eveneens via een schuifpui toegang tot het terras en biedt een fantastische vrij zicht op de waterpartij.

De ellipsvormige zitkamer aan de tuinzijde is opgesplitst in een gezellige zitkamer met open haard en televisieruimte.

Aan het einde van de 36 meter lange gang is een overdekt buitenruimte met jacuzzi gelegen.

1e verdieping

Vide met gang naar alle vertrekken. Aan de waterkant is de mastersuite gelegen met schitterend vrij zicht op de waterpartij. De mastersuite beschikt over een royale luxe badkamer, apart toilet en dressing.
Op de verdieping zijn nog 3 extra slaapkamers gelegen, allen met eigen luxe badkamer uitgevoerd met bad/douche combinatie, wastafel en toilet.
Aan het einde van de gang bevindt zich nog een was-/strijkkamer.

Tuin

Het perceel is toegankelijk via een elektrische toegangspoort met intercom. Aan de voorzijde van de villa is parkeerplaats voor het stallen van meerdere auto’s. De opzet van de Rietlanden is een groene waterrijke omgeving waardoor de tuin ingepland is met diverse zones met hoge bomen en aangelegde tuin met gazon en borders. Er zijn diverse terrassen aangelegd met o.a. zuiderse pijnbomen en fraaie olijfbomen. Het grote terras is in hout uitgevoerd en zwevend boven de waterrand geplaatst, wat zorgt voor een magnifiek uitzicht over de waterpartij.

Bijzonderheden

Door het plaatsen van 56 zonnepanelen in 2017 is de woning elektrisch neutraal.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Waterlelie 15 - 4533RA - 2.200.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?