Menu

Lange Bellingstraat 5 Hulst € 845,- p.m.
335m3
140m2
3
95m2
845,- p.m.
1992

Op goede woonlocatie in de Hulsterse binnenstad gelegen , ruime tussenwoning met vaste trap naar zolder, berging en verrassende tuin met achterom en zicht op het gemeentehuis en de basiliek.

Begane grond

Entree aan de voorzijde van de woning. Hal met meterkast, garderobe nis, toiletruimte en trap naar de verdieping. Vervolgens komt men in de doorzon woonkamer, deze is circa 27 m² groot. De vloer hier is net als in de hal uitgevoerd in parket. De grote raampartijen in de voor- en achtergevel zorgen voor veel daglichttoetreding. Leuk detail, door het achterraam is de basiliek zichtbaar. Naastgelegen is de keuken. Het keukenblok beschikt over een gootsteen en bovenkasten. De overige apparatuur is los. De wasmachine staat tevens in de keuken, deze kan ook op de tweede verdieping worden geplaatst. Als laatste is er een praktische bergkast.


 

1e verdieping

Op de verdieping zijn drie slaapkamers voorzien, deze zijn circa 8, 9 en 11,5 m² groot. De laminaatvloer is drempelloos doorgelegd vanaf de overloop in alle slaapkamers. De slaapkamer rechtsachter beschikt over een klein balkon. De badkamer aan de voorzijde is uitgevoerd met een wastafel, tweede toilet en ligbad met douche-inrichting.

2e verdieping

Via een vaste trap is tweede verdieping bereikbaar. Dit is momenteel één grote zolderruimte. Deze biedt voldoende ruimte om nog een vierde slaapkamer te creëren. Zoals eerder aangegeven kan hier eventueel ook de wasmachine worden geplaatst. Verder hangt tegen de zijgevel de cv-combiketel (Remeha 2013).

Tuin

 De achtertuin is grotendeels betegeld en dus relatief onderhoudsvrij. Achter op het perceel staat een stenen berging met elektravoorziening. Verder is hier de achterom naar de achtergelegen brandgang.

Balkon

 


 

Bijzonderheden

De Lange Bellingstraat is een straat achter de Grote Markt en het gemeentehuis midden in het centrum van Hulst maar met een rustige ligging. Al wandelend staat je binnen 1 minuut op de Grote Markt met gezellige terrassen en de winkelstraten Gentsestraat en Steensstraat. In de omgeving is voldoende openbare parkeergelegenheid. Als inwoner van de binnenstad kan men een bewonersvergunning aanschaffen om overal te kunnen parkeren, maximaal 2 per woonadres, kosten € 40,- per jaar per vergunning.


De woning is rondom voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, het schilderwerk binnen en buiten is keurig verzorgd. Rustig wonen met alle voorzieningen op wandelafstand


 


De minimale huurperiode bedraagt 24 maanden, de waarborgsom is de huur van 2 maanden. De verhuurder zal een beoordeling uitvoeren via de Huurcheck. De huurprijs is €845,- p/m


De woning is beschikbaar vanaf 1 januari 2020.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Lange Bellingstraat 5 - 4561ec - 845,- p.m.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?