Menu

Grote Zwanenstraat 15 Hulst € 235.000,- K.K.
347m3
74m2
3
110m2
C
1930

Volledig gemoderniseerde tussenwoning met behoud van de karakteristieke elementen met knus achtertuintje op het zuiden op rustige woonlocatie midden in de historische binnenstad van Hulst.


 

Begane grond

Entree aan de voorzijde van de woning. Hal met originele tegelvloer en strak gelakte authentieke trappartij naar de verdieping. Verder zijn er in de hal de volledig vernieuwde meterkast en toegang tot de (kurk)droge kelder (stahoogte) welke onder de gehele hal loopt. Aansluitend komt men in de sfeervolle ensuit woonkamer. De achterkamer is in gebruik als zitkamer. Hier is een sfeervolle gashaard geplaatst in de originele met natuursteen afgewerkt schouwpartij. De schuifdeuren verdwijnen in praktische kasten aan weerszijde van de zitkamer. In de achtergevel zijn tuindeuren geplaatst welke toegang geven tot de achtertuin. De voorkamer is in gebruik als eetkamer. Ook hier is de originele schouw intact gebleven een ook weer afgewerkt met natuursteen. Hier is een gasaansluiting voorzien.


 In de aanbouw bevindt zich de keuken. De hoofdopstelling tegen de buitengevel is qua apparatuur voorzien van een vaatwasser, oven, koelkast, gaskookplaat met afzuigkap en gootsteen onder het raam. Aan de andere zijde zijn extra kasten voorzien. Achter de keuken is een portaal met achterdeur naar de tuin, toiletruimte met hangtoilet en aparte wasruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger. In het portaal is tevens een toegangsluik tot de bergzolder welke boven de aanbouw loopt. Hier hangt tevens de cv-combiketel (Vaillant 2012)


 

1e verdieping

Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers welke qua oppervlak gelijkwaardig zijn. Van de derde slaapkamer is recent een badkamer gemaakt. Deze is voorzien van een inloopdouche, wastafel en ligbad. Op de overloop is een aparte toiletruimte.


 


 

2e verdieping

Via een vast trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze is momenteel in gebruik als logeerkamer / kantoor. Het dak is volledig geisoleerd in aan de achterzijde voorzien van twee nieuwe veluxdakramen. De dakkapel aan de voorzijde is afgewerkt met onderhoudsvrij Trespa bekleding.


 


 

Bijzonderheden

Resumé: De woning verkeert in een topstaat van onderhoud. De modernisering / renovatie is uiterst secuur met de juiste materialen uitgevoerd. De achtergevel is volledig opnieuw opgemetseld en geïsoleerd. Alle kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout met dubbele beglazing en zijn in 2018 volledig opnieuw opgeschilderd. Recent zijn ook alle radiatoren in huis vernieuwd en zijn de plafonds geïsoleerd. Kortom een instapklare woning met een karakteristiek jasje maar een comfort van een nieuwe woning.


 


C

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Grote Zwanenstraat 15 - 4561an - 235.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?