Menu

Oud Ferdinandusdijk 7 Hulst € 449.000,- K.K.
750m3
14560m2
2
218m2
449.000,- K.K.
1921

Mooi gelegen, karakteristieke woonboerderij op ruim perceel met twee schuren op enkele minuten van Hulst in de buurtgemeenschap Absdale.


 


 


 

Begane grond

Nog net binnen de kern van Absdale staat deze mooi gelegen woonboerderij, een stukje naar achter gelegen van de weg staat de woning. Het originele bouwjaar is circa 1921, de afgelopen jaren is er flink aan verbouwd en gemoderniseerd met behoud van de karakteristieke details. De woonkamer en kantoor zijn volledig strak gezet, de overige ruimtes in de woning dienen nog te worden afgewerkt.


 Men komt binnen aan de voorzijde in de gang met originele tegelvloer, ornamenten, authentiek houtsnijwerk en mooie trappartij. Aan de rechterzijde bevindt zich de woonkamer, zoals eerder aangegeven is deze gemoderniseerd. Deze ruimte was origineel ensuite. Op de vloer ligt parket, aan de voorzijde is een houtkachel voorzien, aan de achterzijde een gaskachel. Deels zijn de originele kozijnen behouden en voorzien van dubbel glas.


 Aan de linkerzijde van de hal bevinden zich aan de voorzijde het kantoor, ook deze ruimte is volledig gemoderniseerd, voorzien van parket en houtkachel. Daarnaast zijn de boekenkasten in ere hersteld. Onder de trap is de toegang tot de grote en droge kelder. Boven een kelder hoort uiteraard een opkamer, deze is bereikbaar bij de trapopgang.


 Aansluitend komt men in de aanbouw welke in 2007-2008 is geplaatst door een lokale aannemer. Eerst is er een portaal met toegang tot het terras en toiletruimte en bijkeuken, hier staat momenteel ook een douchecabine. Aansluitend komt men in de woonkeuken met tuindeuren en mooi weids uitzicht over het erf.

1e verdieping

Op de verdieping is in de originele woning momenteel een grote open ruimte welke naar eigen inzicht kan worden ingedeeld. De kap hier is volledig geïsoleerd en voorzien van nieuwe dakpannen. Ook hier is er een aansluiting naar het nieuwe deel wat is uitgevoerd in betonvloer. In dit deel zijn een grote slaapkamer boven de keuken, voorbereiding voor grote badkamer en aparte bergruimte.


 


 

Tuin

Op het erf staan twee schuren gedekt met metalen golfplaten. De grote schuur met bestaat uit een houtenconstructie met spanten en de afmeting daarvan is 30 x 11. De tweede schuur is opgetrokken in steen de afmeting daarvan is 20 x 7. Beide schuren beschikken over (kracht)stroom. Verder zijn er uiteraard fruitbomen op het erf aanwezig, de twee weiden kunnen eventueel gebruikt worden voor het houden van paarden, deze zijn afgezet.


 


 

Bijzonderheden

De woning dient binnen dus nog grotendeels te worden afgewerkt. De ruimtes en de aanbouw bieden een goede basis om dit naar eigen inzicht en smaak af te werken.


 


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Oud Ferdinandusdijk 7 - 4561rk - 449.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?