Pattistpark 174 Terneuzen € 309.000,- K.K.
269m3
2
85m2
A
2012

Rustig gelegen aan de westzijde, op de vierde en bovenste verdieping van het appartementencomplex “Maxima”, ligt dit fraaie en luxe afgewerkte appartement met parkeerplaats en berging in de afgesloten onderbouw. Met een uitzicht Pattistpark I, de Westerschelde en in de toekomst het Pattistpark zelf en de mogelijkheid voor zorgverlening vanuit het complex is dit appartement een buitenkans om zorgeloos te wonen.

Direct aan de Westerschelde ligt in appartementencomplex “Maxima” dit recente en fraai afgewerkte appartement. Uniek aan het complex is dat er een zorgsteunpunt van SVRZ aanwezig is, waar indien nodig door het zorgteam dag- en nachtverzorging, 24 uur per dag, geboden kan worden.
Hier kan men terecht voor alle vormen van zorg, van huishoudelijke hulp tot intensieve zorg thuis. Alles is mogelijk! Het complex is toegankelijk via de centrale entree aan zeezijde met videofoon.
De architectuur van Máxima is modern en imposant, waarbij het atrium het hart vormt van het gebouw, een prachtig aangelegde binnentuin omsloten door de woningen.

De speciale constructie zorgt voor een bijzondere lichtinval, wat het atrium tot een plek maakt waar het heerlijk vertoeven is. Buiten en toch binnen!

Omschrijving

Entree via de hal met volledig betegelde hangtoilet, garderobe, meterkast en toegang tot de tweede slaapkamer en woonkamer met open keuken. Het gehele appartement is afgewerkt met een fraaie PVC vloer. De ruime woonkamer is op het westen gelegen en heeft een moderne open keuken welke is voorzien van inbouwapparatuur zoals keramische kookplaat, vaatwasser, afzuigkap, combimagnetron en een koelkast.  Via de woonkamer bereikt u de grote slaapkamer met en-suite badkamer. De badkamer is fraai afgewerkt met grote inloopdouche met glazen wand, luxe wastafelmeubel met kast en tweede hangtoilet.

Het appartement is verder uitgevoerd met elektrische zonnescreens bij de woonkamer en grote slaapkamer.

Bijzonderheden

In de onderbouw van het complex bevindt zich de afgesloten parkeergarage. Hier beschikt het appartement nog over een aparte berging en ruime parkeerplaats. De maandelijkse servicekosten zijn € 198,71.
Op zoek naar een instap klaar appartement waar u zorgeloos kunt wonen en indien gewenst zorg kan krijgen in uw eigen appartement? Twijfel dan niet en maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging.


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Pattistpark 174 - 4532hz - 309.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?