Menu

Mr. P.C. Hennequinstraat 9 Oostburg € 239.000,- K.K.
Bedrijfshal
1650m2
923m2
239.000,- K.K.
1923

Multifunctionele/polyvalente bedrijfsruimte, zeer centraal gelegen nabij het kernwinkelgebied, gemeentehuis en Hema en supermarkten AH & Aldi.
Dankzij ligging en ruime bestemming voor vele doeleinden geschikt.

Deze zeer royaal opgezette bedrijfsruimte ligt net achter het pand van de Hema en is goed bereikbaar via de Mr. P.C. Hennequinstraat welke uitkomt op de doorgaande weg richting Terneuzen, Sluis, de Zeeuws Vlaamse kust en Belgiƫ.
Aan deze zijde is het pand voorzien van twee royale toegangsdeuren.
De bestemming van het object is detailhandel wat zeer bijzonder is voor de forse afmeting van het pand. Hierdoor is het bij uitstek geschikt voor bedrijven werkzaam in Outdoor-/campingbenodigdheden, verkoop van auto- en motoren of meubelen en interieur.

Uiteraard kan in overleg met gemeente Sluis gekeken worden naar alternatieve aanwendbaarheid zoals fitness, dansschool of bijvoorbeeld overdekte speeltuin.
Het ruime verzorgingsgebied strekkend tot aan de kust zal garant staan voor voldoende potentiele klandizie.

Begane grond

Entree via de Hennequinstraat via een van de twee overheaddeuren. De eerste meet een breedte van 4 meter met een vrije doorrijhoogte van tevens 4 meter.
De tweede overheaddeur is ca. 2,55 meter breed met een vrije doorrijhoogte van ca. 2,50 meter.

Uiteraard bestaat hier de mogelijkheid een deur te laten vervallen om zodoende de gevel aan te passen ten behoeve van een meer representatieve uitstraling of etalageruimte/showroom.

Dit gedeelte van bijna 18 meter bij ruim 16 meter geeft meer dan voldoende mogelijkheid voor een verder flexibele indeling.
De naastgelegen ruimte heeft een afmeting van 7 op 10 meter met een goederenlift welke toegang geeft tot de hierboven gelegen verdieping.
Aansluitend is nog een ruimte van ruim 120m2 te vinden.

Tot slot een keurige, representatieve ruimte met tegelvoer van ca. 250m2 welke middels een loopdeur een eigen uitgang heeft richting het parkeerterrein achter het gemeentehuis.
Via de trap is nog de een kleinere ruimte op de verdieping te bereiken.

Bijzonderheden

De ruimte is voorzien van alle nutsvoorzieningen alsmede krachtstroom. De aanwezige, gasgestookte, cv-ketel zorgt voor verwarming middels gasheaters.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Mr. P.C. Hennequinstraat 9 - 4501AT - 239.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?