Markt 4 Terneuzen € 1.950,- p.m.
Winkelruimte
155m2
120m2
1.950,- p.m.
1986

Altijd al met je bedrijf in de kijker willen staan? Deze moderne instapklare winkelruimte op de Markt van Terneuzen is je kans! Omgeven door de gezellige horeca en in een zijstraat van de winkelstraat is deze commerciƫle ruimte met bestemming Centrum (-2) een echte eyecatcher.

Deze mooie moderne instapklare winkelruimte met grote glasgevels en vast zonneluifels was voorheen in gebruik door een luxe modezaak. De ruimte is dan ook strak en modern afgewerkt met vloeren in PVC, tapijt en parket en paskamers/kastruimte in steigerhout. Zowel in de etalage als in de winkel is er verlichting voorzien d.m.v. spots op rails die eenvoudig te verplaatsen zijn. Bij binnenkomst wordt de ruimte verwarmd d.m.v. luchtverwarming, verder zorgen de 3 airco units voor een optimale temperatuur.

De ruimte is uiteraard niet alleen geschikt voor een boetiek. De Centrum-bestemming biedt tal van mogelijkheden, te denken valt hierbij aan een horeca, een kantoor, dienstverlenende organisatie of bedrijven met een maatschappelijk functie. Maar ook als ondernemers gezamenlijk een ruimte zoeken is het pand uitermate geschikt. Door zijn tweede inkom aan de Bakkerijstraat beschikt elk over zijn eigen entree.

Begane grond

De indeling is open en via de dubbele glazen deur is het pand toegankelijk. Naast de open ruimte is een gesloten portaal gelegen die toegang geeft tot een ruime pantry en het toilet. In het portaal bevindt zich de meterkast en tevens de garderobe.

Bijzonderheden

Grijp uw kans en neem contact met ons op. Samen bekijken we hoe we deze schitterende ruimte kunnen invullen als uw nieuwe bedrijfslocatie!


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Markt 4 - 4531EP - 1.950,- p.m.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?