Meridiaan 9 Hulst € 2.200,- p.m.
Kantoor
700m2
284m2
284m2
D
2009

Modern kantoorgebouw met bedrijfsruimte. Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, het geheel is afgesloten middels een hekwerk.

Begane grond

Kantoorruimte: Entree met meterkast en trap naar de verdieping. Ruime kantoorruimte opgedeeld middels een kast met spreekkamer en kantoorgedeelte. Aansluitend hieraan is het dagverblijf pantry. Verdieping is ingedeeld met de overloop, toilet en royale kantoorruimte met drie werkplekken en een vergadertafel. Zowel de begane grond als de verdieping van de kantoorruimte zijn beide 72m² groot.


Bedrijfsruimte: De bedrijfsruimte is toegankelijk middels een van de overhead deuren, een tweetal loopdeuren en intern via de pantry/dagverblijf. Via de pantry/dagverblijf komt men in de wasruimte met grote wastafel een toilet en een urinoir. De geïsoleerde bedrijfsruimte is momenteel in gebruik als werkplaats. Een tweetal ruimtes met eigen overheaddeur zijn in gebruik voor opslag. De bedrijfsruimte is 140m² groot.

Bijzonderheden

Het pand is in 2009 gebouwd met eerste keus materialen, het kantoorgedeelte is opgetrokken in steen en ramen uitgevoerd in aluminium. Hier is ook airco/warmtepomp/stuk CV-verwarming aanwezig. Bedrijfsruimte is opgetrokken in geïsoleerde damwandplaten, dak is voorzien van een lichtstraat. Pand is volledig instapklaar, sanitair, tegelwerk, vloerbedekking, systeemplafonds zijn helemaal up tot date!


Enkel het kantoor met bedrijfsruimte is te huur, neem voor toelichtingen contact met ons op.


D

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Meridiaan 9 - 4561ph - 2.200,- p.m.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?